Dzień dobry.
Weekend u nas upłynął na generalnym sprzątaniu mieszkania. Lubię tak wszystko czyściutkie, pachnie...ciekawe jak długo tak będzie. Wczoraj mieliśmy gości, właśnie pojechali dziś po śniadaniu.
Nastawiłam szczawiową zupę, ogarnęłam salon i zaraz zbieram się do fryzjera. Mam odrost od maja na 4cm wyglądam okropnie.
Miloscwczasachpopkultury, Dorota14, gratulacje z okazji narodzin dzieciaczków. Śliczne są
Ja dziś nam 37.1 więc ciąża donoszona cieszę się bardzo. Za tydzień w 13.08 mam się zgłosić do szpitala na cc ale jakby się samo zaczęło wcześniej to bym się nie obraziła
Gienio, śliczne te twoje dzieciaczki i te pokoje cudne. Gabryś na tej huśtawce fajowo wyszedł.
Męża babcia ma 93lata i też już ledwo żyje. Trzeba kolo niej chodzić, jest sparaliżowana, nie chce jeść, pić teściową wczoraj mówiła, że jej koniec też już niedługo. Ale cóż takie życie. Mąż bardzo to przeżywa, bo z babcią miał zawsze super kontakt a ostatnio jak był u niej to go nie poznała.
Mój starszy syn wczoraj mówi: ,, teraz to się moje życie całkiem zmieni. Idę do szkoły do 1 klasy i jeszcze mi się siostra urodzi,,