reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie tez na 24 sierpnia..jedynie co to niekiedy kłuje mnie w pochwie, brzuch ciągnie , a tej nocy mnie bolał cały brzuch. Ciekawe są to oznaki zbliżającego sie porodu. Czym bliżej tym ja sie bardziej stresuję:)
Ja dziś w nocy tez miałam jakies skurcze, ale czułam je tylko przez sen, wiec nie były tak mocne jak dało się spac :D ale na dole nic się nie dzieje :p Nie ma się co stresowac i tak to nie uniknione :D

reklama
Dzień dobry.
Weekend u nas upłynął na generalnym sprzątaniu mieszkania. Lubię tak wszystko czyściutkie, pachnie...ciekawe jak długo tak będzie. Wczoraj mieliśmy gości, właśnie pojechali dziś po śniadaniu.
Nastawiłam szczawiową zupę, ogarnęłam salon i zaraz zbieram się do fryzjera. Mam odrost od maja na 4cm wyglądam okropnie.
Miloscwczasachpopkultury, Dorota14, gratulacje z okazji narodzin dzieciaczków. Śliczne są:)

Ja dziś nam 37.1 więc ciąża donoszona cieszę się bardzo. Za tydzień w 13.08 mam się zgłosić do szpitala na cc ale jakby się samo zaczęło wcześniej to bym się nie obraziła:)

Gienio, śliczne te twoje dzieciaczki i te pokoje cudne. Gabryś na tej huśtawce fajowo wyszedł.
Męża babcia ma 93lata i też już ledwo żyje. Trzeba kolo niej chodzić, jest sparaliżowana, nie chce jeść, pić teściową wczoraj mówiła, że jej koniec też już niedługo. Ale cóż takie życie. Mąż bardzo to przeżywa, bo z babcią miał zawsze super kontakt a ostatnio jak był u niej to go nie poznała.

Mój starszy syn wczoraj mówi: ,, teraz to się moje życie całkiem zmieni. Idę do szkoły do 1 klasy i jeszcze mi się siostra urodzi,, :)
Kasiak ślicznie dziekuje - na huśtawce jest Laura , ale juz kiedys pisałam , ze jak była mała wszyscy mysleli , ze jest chłopcem i mówiłam , ze to Felek :)

A jak twoje wyniki na cholestaze? Przestało swędzieć ?

Mama zabrała mała na spacer żebym mogła w końcu odespać. A ja co ? Zaczęłam układać w szafie , powyciagalam wcześniej za małe ubrania. Popakowalam trochę rzeczy w kartony żeby przy wyprowadzce było mniej wynoszenia. Posprzatalam i leżę. Nie mogę usnąć jak wiem , że Alicji nie ma za mną w łóżeczku ❤️
Mama była zapisać mała do lekarza. Na 13 pierwsza wizyta. I dzwoniła do mnie , że przeglądała książeczkę małej i dopiero teraz się dowiedziałyśmy , że ja miałam zielone wody podczas porodu :////

Kasiak ślicznie dziekuje - na huśtawce jest Laura , ale juz kiedys pisałam , ze jak była mała wszyscy mysleli , ze jest chłopcem i mówiłam , ze to Felek :)

A jak twoje wyniki na cholestaze? Przestało swędzieć ?
Przecież widać , że na huśtawce jest śliczna , urocza dziewczynka ❤️ jak ją ludzie mogą mylić z chłopcem :crazy: jest taka słodka , a synek to taki przystojniak. Na prawdę cudne rodzeństwo ❤️❤️❤️

Mama zabrała mała na spacer żebym mogła w końcu odespać. A ja co ? Zaczęłam układać w szafie , powyciagalam wcześniej za małe ubrania. Popakowalam trochę rzeczy w kartony żeby przy wyprowadzce było mniej wynoszenia. Posprzatalam i leżę. Nie mogę usnąć jak wiem , że Alicji nie ma za mną w łóżeczku [emoji173]️
Mama była zapisać mała do lekarza. Na 13 pierwsza wizyta. I dzwoniła do mnie , że przeglądała książeczkę małej i dopiero teraz się dowiedziałyśmy , że ja miałam zielone wody podczas porodu :////
To bycie mama jest stresujace :D dziecko Ci na chwile zabiora i od razu panika ;)
Masakra z tymi wodami :/ ale jak Ci odplywaly to byly przezroczyste?

Czesc dziewczyny ,

Melduje , ze u nas nadal constans :) w nocy z soboty na niedziele zmarła babcia mojego męża - tego sie spodziewaliśmy , ze jesli umrze to wtedy , ze pogrzeb bedzie w dniu narodzin naszego dziecka ( babcia słynęła z trudnego charakteru i złośliwości ) :) tak wiec pogrzeb w piątek i w piątek mamy datę porodu wyznaczona ( nie spodziewam sie niczego wcześniej ).

Dzis mam 38 tydzień ciąży - hurra !! Także w tym tygodniu bedzie Astrid , która sie do mnie przyłącza na ten tydzień ?

Kobietki ktore juz urodziły - ale wam fajnie ! Macie piekne zdrowe dzieciaki i większość z was nawet brzucha juz nie ma . A te nasze forumowe dzieci to wszystkie tak piekne , ze Kocham Jak wystawiacie zdjecia .

@megalija jestes? @kasiak85 hallo?
Mocno trzymam kciuki za dzuewczyny , których termin juz minął lub mija, zeby zaczęło sie cos dziać .

Ja jeszcze nie moge sie pochwalić zdjęciem dzidziusia ;-) to pochwale sie moimi prawie 6 latkami -Wczoraj im zrobiłam troche zdjec i kocham niesamowicie !!!

Zobacz załącznik 885356 Zobacz załącznik 885357 Zobacz załącznik 885358 Zobacz załącznik 885359
Piękne masz dzieci ;) a jakie ładne wnętrza. Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia <3

reklama
Do góry