reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Juz ci brzuszek zniknął ? Ale super !!! No to warunki w szpitalu wyjątkowo super - niesamowicie sie ciesze , to jakis nowy szpital ? A jak z jedzeniem - tez dobre podają ?

Żółtaczka to całkiem normalna sprawa , jeszcze tylko kilka dni i do domku.
Nie zszedł całkiem, ale duuuużo :) trzeba tylko po połogu ćwiczyć brzuch żeby ładnie wyglądał :) szpital stary, ale wyremontowany chyba niedawno. Jedzenie okropne akurat [emoji16]

Ale u nas spokojnie na forum ;) nie raz tyle stron do nadrabiania było :D jak wszystkie urodzimy to cisza będzie hihi :p

Chyba każdej doskwieraja upały i końcówka ciazy pewnie też robi swoje, że człowiekowi nic się nie chce. Nawet pisać na forum :D ja już mam tak mózg wymęczony, że tylko czytam. Czasami nie potrafię sklecic prostego zdania ;)

U mnie wczoraj po seksie z mężem odrazu wyleciał bezbarwny, plodny sluz. Mam nadzieję, że jak dzisiaj pochodzę po sklepach to odejdzie mi jakiś kawałek z krwia:D ehh marzenia:)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :)

A dzieciami to się chwalić mogę zawsze :p
Fotki z serii "mamut łapie uśmiechy i średnio jej to wychodzi" :D
Marta to ta królewna w łóżeczku, a Emilka na ręku :)
Zobacz załącznik 884889 Zobacz załącznik 884890
Cudowne są ☺
A my właśnie wracamy do domku [emoji7]

Zobacz załącznik 884901
Super przystojniak☺ na tym zdjęciu wygląda na starszego już.
A mnie w nocy i dzis od rana łapią bolesne skurcze a poza tym nic . Zmniejszyłam dawkę magnezu, wiec to pewnie dlatego . Czuje sie totalnie wykończona pogoda jakby ze mnie zeszło pol życia , kompletnie na nic nie mam siły , tez stopy okropnie spuchnięte , nie jestem w stanie juz nic robić , w czwartek ma byc u nas 36 stopni nie wiem , jak to przeżyje :(
Ja w czwartek wzięłam ostatnią tabl magnezu i teraz tylko femibion łykam. Chciałabym też żeby w tym tygodniu coś się zadziało bo też już mam dość. Jutro mam wizytę u gina i przeszło mi przez myśl, żeby mi zrobił masaż szyjki. On jest bardzo delikatny i może nie przeżyję tego tak jak mi położna masowała przy pierwszym porodzie , że myślałam, że umrę z bólu.
A mnie męczą skurcze od 5 po poludniu o 12 poleciał mi śluz z krwia teraz jest różowy skurcze średnio co 10 minut czasem co 5 minut strasznie bolace ale narazie czekamy bo nie chce na darmo jechać
Mi gin mówił o skurczach co 3-5 min regularnie to wtedy szpital
Trzymam kciuki za rozwój akcji ☺
Zamiast spać to siedzę nad moja córka i jej się przyglądam. Wzielsm Ja do naszego łóżka. Ona smacznie śpi a ja bym ją aż schrupała. Strasznie się za Nią stęskniłam ❤️.
Ja tak miałam jak wróciłam ze szpitala teraz. Nie mogłam się napatrzec na Natalkę i cały czas mogłabym ją przytulać. Ale to moje żywe srebro i moment na kolanach siedzi i leci dalej. Ale też ogólnie ona z tych pieściochów.

Witam się niedzielnie☺
Pierwsze co po przebudzeniu spojrzałam na swoje stopy i wróciły po nocy do normalności ☺ a wieczorem to była taka masakra , że to nawet nie nadawało się do publicznego pokazania. Szok. Ja ogólnie mam szczupłe nogi i z tymi stopami jak hipopotam wyglądałam jak.. hipopotam ☺
Pewnie zaraz jak wstanę to znów zacznie się robić obrzęk

Tak leżę sobie i Was czytam i już miałam kilka skurczy tak co 10 min. Idę pod prysznic, zobaczymy czy przejdzie czy coś się rusza

Miłego dnia ☺

Miłośćwczasachpopkultury gratulacje. W końcu doczekałaś się swojej Kornelki.

Maljan widać, że zadowolony synek [emoji7]

Luiza śliczne dziewczynki.

Oliwiapatrycja jaką ona ma niespotykaną urodę [emoji7] mała modelka.

Klaudia już trochę lepiej z nastrojem? To wycieranie włosków też zależy od ich grubości [emoji4]

Katinails super, że synek taki opiekuńczy [emoji846]
Ja mam cały czas super nastrój :) jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa. Takie wahanie miałam może z dwa razy kilka sekund , jak już na prawdę byłam wykończona bo nie spałam dwie noce i dwa dni. Tak to jest wszystko wporzadku. Macierzyństwo mi służy. :) Wiadomo, jest ciężko ale to najpiękniejsze co może spotkać kobietę :)

reklama
Do góry