reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak. Żeby się jeszcze coś działo ale nic :) brzuch oddziela się od reszty ciała już i się zastanawiam jak to wyjdzie :D
Albo pęknę jak w filmie Obcy :D gdzie bohaterce potworek z brzucha wydostał się przez skórę
Haha xD u mnie tej nocy brzuch tak ciągnął i ciężko mialam znaleźć odpowiednią pozycję i zasnąć ;)

reklama
Ja nie popieram takiego picia oleju rycynowego ale na szczęście każdy ma swój rozum. Najważniejsze że jesteście całe i zdrowe :)
Ja nawet nie wiedziałam o takim pomyśle ale teraz jak przeczytałam że oprócz bólów porodowych moze powodować bóle żołądka to ja dziękuję poczekam aż się samo zacznie :)

Najgorsze dla mnie jest to że mi strasznie gorąco i to mnie wykancza ale dam radę. Któraś z Was pisała że po porodzie schodzi cała woda i też się człowiek strasznie poci więc mam nadzieję że te duchoty przejda.

Ja nawet nie wiedziałam o takim pomyśle ale teraz jak przeczytałam że oprócz bólów porodowych moze powodować bóle żołądka to ja dziękuję poczekam aż się samo zacznie :)

Najgorsze dla mnie jest to że mi strasznie gorąco i to mnie wykancza ale dam radę. Któraś z Was pisała że po porodzie schodzi cała woda i też się człowiek strasznie poci więc mam nadzieję że te duchoty przejda.
Oj tak. Tak jak po porodzie z synem tak samo i teraz mam przy tych upałach. W nocy czy rano budzę się cała mokra dosłownie. Ile razy łóżko, kołdra całe mokre :/ bokserke raz miałam tak mokra jakbym w niej spod prysznica wyszła..

Oj tak. Tak jak po porodzie z synem tak samo i teraz mam przy tych upałach. W nocy czy rano budzę się cała mokra dosłownie. Ile razy łóżko, kołdra całe mokre :/ bokserke raz miałam tak mokra jakbym w niej spod prysznica wyszła..
No ja mam wrażenie że jestem napompowana woda więc musi to gdzieś zejść .Ja ogolnie jestem zmarzluchem a w tej ciąży jest mi non stop gorąco i się pocę okropnie i jednak wolę bym zmarzluchem :)

Oj ja tez sie poce strasznie.. normalnie wezme prysznic, a po 5 minutach znow jestem spocona.. masakra :/ a jak mi sie przysnie w dzien to i poduszka i wszystko mokre..

A mnie w nocy i dzis od rana łapią bolesne skurcze a poza tym nic . Zmniejszyłam dawkę magnezu, wiec to pewnie dlatego . Czuje sie totalnie wykończona pogoda jakby ze mnie zeszło pol życia , kompletnie na nic nie mam siły , tez stopy okropnie spuchnięte , nie jestem w stanie juz nic robić , w czwartek ma byc u nas 36 stopni nie wiem , jak to przeżyje :(
Biedna :( ta pogoda chyba kazdenu daje w kosc.. ja sie boje tych 36 st. Mala chyba co godz bede kapac i siebie tez.. :/

Wiem , że niby nie ma diety matki karmiącej , ale mama mnie strofuje :D jak usłyszała , że Kasia zjadła kebaba to była w szoku :D ale sos z ziemniakami jem normalnie przy niej, a nie powiem , że mięso słabo przyprawione :D wiec na jedno wychodzi :D ale nie ważne. Chciałam spytać , co myślicie o mleczku w tubce przy kp. Leży mi w lodówce i woła a mnie tak nosi , żeby zjeść coś słodkiego , że chwilami chce mi się płakać [emoji16]
Moja polozna mowila ze mam jesc wszystko na co mam ochote ale np po trochu i za dwie godz powiedzmy znow troche ;) jedynie czego mam unikac to grilla i mocno przyprawionych kielbas ;) tak wiec,jem wszystko co chce.. ;) mala robi z 6 kupek dziennie hyhy ale damy rade z tym smrodkiem ;)
Tez jestem wykonczona.. moze nie tyle mala, co tymi upalami..

reklama
Do góry