reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak. Żeby się jeszcze coś działo ale nic :) brzuch oddziela się od reszty ciała już i się zastanawiam jak to wyjdzie :D
Albo pęknę jak w filmie Obcy :D gdzie bohaterce potworek z brzucha wydostał się przez skórę
Haha xD u mnie tej nocy brzuch tak ciągnął i ciężko mialam znaleźć odpowiednią pozycję i zasnąć ;)

reklama
Ja nie popieram takiego picia oleju rycynowego ale na szczęście każdy ma swój rozum. Najważniejsze że jesteście całe i zdrowe :)
Ja nawet nie wiedziałam o takim pomyśle ale teraz jak przeczytałam że oprócz bólów porodowych moze powodować bóle żołądka to ja dziękuję poczekam aż się samo zacznie :)

Najgorsze dla mnie jest to że mi strasznie gorąco i to mnie wykancza ale dam radę. Któraś z Was pisała że po porodzie schodzi cała woda i też się człowiek strasznie poci więc mam nadzieję że te duchoty przejda.

Ja nawet nie wiedziałam o takim pomyśle ale teraz jak przeczytałam że oprócz bólów porodowych moze powodować bóle żołądka to ja dziękuję poczekam aż się samo zacznie :)

Najgorsze dla mnie jest to że mi strasznie gorąco i to mnie wykancza ale dam radę. Któraś z Was pisała że po porodzie schodzi cała woda i też się człowiek strasznie poci więc mam nadzieję że te duchoty przejda.
Oj tak. Tak jak po porodzie z synem tak samo i teraz mam przy tych upałach. W nocy czy rano budzę się cała mokra dosłownie. Ile razy łóżko, kołdra całe mokre :/ bokserke raz miałam tak mokra jakbym w niej spod prysznica wyszła..

Oj tak. Tak jak po porodzie z synem tak samo i teraz mam przy tych upałach. W nocy czy rano budzę się cała mokra dosłownie. Ile razy łóżko, kołdra całe mokre :/ bokserke raz miałam tak mokra jakbym w niej spod prysznica wyszła..
No ja mam wrażenie że jestem napompowana woda więc musi to gdzieś zejść .Ja ogolnie jestem zmarzluchem a w tej ciąży jest mi non stop gorąco i się pocę okropnie i jednak wolę bym zmarzluchem :)

Oj ja tez sie poce strasznie.. normalnie wezme prysznic, a po 5 minutach znow jestem spocona.. masakra :/ a jak mi sie przysnie w dzien to i poduszka i wszystko mokre..

A mnie w nocy i dzis od rana łapią bolesne skurcze a poza tym nic . Zmniejszyłam dawkę magnezu, wiec to pewnie dlatego . Czuje sie totalnie wykończona pogoda jakby ze mnie zeszło pol życia , kompletnie na nic nie mam siły , tez stopy okropnie spuchnięte , nie jestem w stanie juz nic robić , w czwartek ma byc u nas 36 stopni nie wiem , jak to przeżyje :(
Biedna :( ta pogoda chyba kazdenu daje w kosc.. ja sie boje tych 36 st. Mala chyba co godz bede kapac i siebie tez.. :/

Wiem , że niby nie ma diety matki karmiącej , ale mama mnie strofuje :D jak usłyszała , że Kasia zjadła kebaba to była w szoku :D ale sos z ziemniakami jem normalnie przy niej, a nie powiem , że mięso słabo przyprawione :D wiec na jedno wychodzi :D ale nie ważne. Chciałam spytać , co myślicie o mleczku w tubce przy kp. Leży mi w lodówce i woła a mnie tak nosi , żeby zjeść coś słodkiego , że chwilami chce mi się płakać [emoji16]
Moja polozna mowila ze mam jesc wszystko na co mam ochote ale np po trochu i za dwie godz powiedzmy znow troche ;) jedynie czego mam unikac to grilla i mocno przyprawionych kielbas ;) tak wiec,jem wszystko co chce.. ;) mala robi z 6 kupek dziennie hyhy ale damy rade z tym smrodkiem ;)
Tez jestem wykonczona.. moze nie tyle mala, co tymi upalami..

reklama
Do góry