reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Juz ci brzuszek zniknął ? Ale super !!! No to warunki w szpitalu wyjątkowo super - niesamowicie sie ciesze , to jakis nowy szpital ? A jak z jedzeniem - tez dobre podają ?

Żółtaczka to całkiem normalna sprawa , jeszcze tylko kilka dni i do domku.
Nie zszedł całkiem, ale duuuużo :) trzeba tylko po połogu ćwiczyć brzuch żeby ładnie wyglądał :) szpital stary, ale wyremontowany chyba niedawno. Jedzenie okropne akurat [emoji16]

Ale u nas spokojnie na forum ;) nie raz tyle stron do nadrabiania było :D jak wszystkie urodzimy to cisza będzie hihi :p

Chyba każdej doskwieraja upały i końcówka ciazy pewnie też robi swoje, że człowiekowi nic się nie chce. Nawet pisać na forum :D ja już mam tak mózg wymęczony, że tylko czytam. Czasami nie potrafię sklecic prostego zdania ;)

U mnie wczoraj po seksie z mężem odrazu wyleciał bezbarwny, plodny sluz. Mam nadzieję, że jak dzisiaj pochodzę po sklepach to odejdzie mi jakiś kawałek z krwia:D ehh marzenia:)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :)

A dzieciami to się chwalić mogę zawsze :p
Fotki z serii "mamut łapie uśmiechy i średnio jej to wychodzi" :D
Marta to ta królewna w łóżeczku, a Emilka na ręku :)
Zobacz załącznik 884889 Zobacz załącznik 884890
Cudowne są ☺
A my właśnie wracamy do domku [emoji7]

Zobacz załącznik 884901
Super przystojniak☺ na tym zdjęciu wygląda na starszego już.
A mnie w nocy i dzis od rana łapią bolesne skurcze a poza tym nic . Zmniejszyłam dawkę magnezu, wiec to pewnie dlatego . Czuje sie totalnie wykończona pogoda jakby ze mnie zeszło pol życia , kompletnie na nic nie mam siły , tez stopy okropnie spuchnięte , nie jestem w stanie juz nic robić , w czwartek ma byc u nas 36 stopni nie wiem , jak to przeżyje :(
Ja w czwartek wzięłam ostatnią tabl magnezu i teraz tylko femibion łykam. Chciałabym też żeby w tym tygodniu coś się zadziało bo też już mam dość. Jutro mam wizytę u gina i przeszło mi przez myśl, żeby mi zrobił masaż szyjki. On jest bardzo delikatny i może nie przeżyję tego tak jak mi położna masowała przy pierwszym porodzie , że myślałam, że umrę z bólu.
A mnie męczą skurcze od 5 po poludniu o 12 poleciał mi śluz z krwia teraz jest różowy skurcze średnio co 10 minut czasem co 5 minut strasznie bolace ale narazie czekamy bo nie chce na darmo jechać
Mi gin mówił o skurczach co 3-5 min regularnie to wtedy szpital
Trzymam kciuki za rozwój akcji ☺
Zamiast spać to siedzę nad moja córka i jej się przyglądam. Wzielsm Ja do naszego łóżka. Ona smacznie śpi a ja bym ją aż schrupała. Strasznie się za Nią stęskniłam ❤️.
Ja tak miałam jak wróciłam ze szpitala teraz. Nie mogłam się napatrzec na Natalkę i cały czas mogłabym ją przytulać. Ale to moje żywe srebro i moment na kolanach siedzi i leci dalej. Ale też ogólnie ona z tych pieściochów.

Witam się niedzielnie☺
Pierwsze co po przebudzeniu spojrzałam na swoje stopy i wróciły po nocy do normalności ☺ a wieczorem to była taka masakra , że to nawet nie nadawało się do publicznego pokazania. Szok. Ja ogólnie mam szczupłe nogi i z tymi stopami jak hipopotam wyglądałam jak.. hipopotam ☺
Pewnie zaraz jak wstanę to znów zacznie się robić obrzęk

Tak leżę sobie i Was czytam i już miałam kilka skurczy tak co 10 min. Idę pod prysznic, zobaczymy czy przejdzie czy coś się rusza

Miłego dnia ☺

Miłośćwczasachpopkultury gratulacje. W końcu doczekałaś się swojej Kornelki.

Maljan widać, że zadowolony synek [emoji7]

Luiza śliczne dziewczynki.

Oliwiapatrycja jaką ona ma niespotykaną urodę [emoji7] mała modelka.

Klaudia już trochę lepiej z nastrojem? To wycieranie włosków też zależy od ich grubości [emoji4]

Katinails super, że synek taki opiekuńczy [emoji846]
Ja mam cały czas super nastrój :) jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa. Takie wahanie miałam może z dwa razy kilka sekund , jak już na prawdę byłam wykończona bo nie spałam dwie noce i dwa dni. Tak to jest wszystko wporzadku. Macierzyństwo mi służy. :) Wiadomo, jest ciężko ale to najpiękniejsze co może spotkać kobietę :)

reklama
Do góry