reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powiedzmy dziewczyny, ze jako tako Ogarnelam się z pokojem małej, na tyle żeby Wam pokazać jak wyglada. 'Ubrałam' łóżeczko z ciekawości, żeby zobaczyć. Nie podobają mi się te ochraniacze, chyba materac jest za wysoki i przez to dziwnie to odstaje i wyglada :/ z tego klina chyba tez zrezygnuje, bo wtedy jest tak wysoko, ze dziecko chyba mogłoby wypaść ;o Literki z imieniem lepiej będą wyglądały na ścianie, bo tak pusto jakos i myśle jeszcze nad polka wisząca, żeby poukładać jakies pluszaki może książki w przyszłości ;) Zobacz załącznik 884532
Zobacz załącznik 884533
Zobacz załącznik 884534
@klaudiaa975 co do brokatu na ścianach to na tych zdjęciach prawie wg tego nie widać. Troszkę jak światło padnie, ale na żywo jest lepszy efekt :) Zobacz załącznik 884537
Zobacz załącznik 884538
Pięknie :)

reklama
A nóż będzie jasnowidzem i będzie przyszłość przepowiadal [emoji4]
Tak ze szklana kula bedzie siedział i kotem - mam nadzieje ze Nie :p kojarzycie wróżbitę Macieja ? Od razu mi sie skojarzył :)

Wydaje mi sie , ze dzieci sie nie moga juz doczekać , dlatego tak spekulują . Codziennie jak wracają z przedszkola maja nadzieje , ze juz bedzie Astrid :)

No ja sama miałam mieć w końcu 10 sierpnia cc i co [emoji23] i Maja sobie sama datę cc wyznaczyła [emoji23]
Kasia , maja nadrobi szybciej niż ci się wydaje. Mój jak wychodziliśmy do domu miał 2620. Tez nogi jak patyki też luźna skóra. Ale szybko nadrabia. Wczoraj O 22.40 wybiło nam 2 tygodnie i mały waży już 3kg i robią mu się zwaleczki tłuszczu :)

reklama
Do góry