reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powiedzmy dziewczyny, ze jako tako Ogarnelam się z pokojem małej, na tyle żeby Wam pokazać jak wyglada. 'Ubrałam' łóżeczko z ciekawości, żeby zobaczyć. Nie podobają mi się te ochraniacze, chyba materac jest za wysoki i przez to dziwnie to odstaje i wyglada :/ z tego klina chyba tez zrezygnuje, bo wtedy jest tak wysoko, ze dziecko chyba mogłoby wypaść ;o Literki z imieniem lepiej będą wyglądały na ścianie, bo tak pusto jakos i myśle jeszcze nad polka wisząca, żeby poukładać jakies pluszaki może książki w przyszłości ;) Zobacz załącznik 884532
Zobacz załącznik 884533
Zobacz załącznik 884534
@klaudiaa975 co do brokatu na ścianach to na tych zdjęciach prawie wg tego nie widać. Troszkę jak światło padnie, ale na żywo jest lepszy efekt :) Zobacz załącznik 884537
Zobacz załącznik 884538
Pięknie :)

reklama
A nóż będzie jasnowidzem i będzie przyszłość przepowiadal [emoji4]
Tak ze szklana kula bedzie siedział i kotem - mam nadzieje ze Nie :p kojarzycie wróżbitę Macieja ? Od razu mi sie skojarzył :)

Wydaje mi sie , ze dzieci sie nie moga juz doczekać , dlatego tak spekulują . Codziennie jak wracają z przedszkola maja nadzieje , ze juz bedzie Astrid :)

No ja sama miałam mieć w końcu 10 sierpnia cc i co [emoji23] i Maja sobie sama datę cc wyznaczyła [emoji23]
Kasia , maja nadrobi szybciej niż ci się wydaje. Mój jak wychodziliśmy do domu miał 2620. Tez nogi jak patyki też luźna skóra. Ale szybko nadrabia. Wczoraj O 22.40 wybiło nam 2 tygodnie i mały waży już 3kg i robią mu się zwaleczki tłuszczu :)

reklama
Do góry