reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przykro mi, ze tak sie czujesz :( niektórzy mężczyźni nie za bardzo potrafią okazywać uczucia , ale ty swojego znasz i masz porównanie , ze wcześniej było inaczej . A nie chciałabyś spróbować pierwsza zrobić ten ruch ? Np podejść i sie przytulić czy złapać za rękę ? Doszliście do porozumienia , to moze on na to czeka, moze musi sie przełamać ?bo inaczej nie wiem o co do jasnej Anieli chodzi ..

Pomyślałam tak samo jak @Gienio. Może Ty wyjdź pierwsze z inicjatywą przytulenia sie lub buziaka. Może na początku będzie dretwo, ale z czasem się Mężul przelamie i odwzajemni to :) ja ogolnie do brzucha tez nie mowie, jakos tego nie czuje. Wiem, ze mam tam synka ale jakos to dla mnie dziwne [emoji12] już mój Maz częściej gada do Mikołaja jak ja [emoji23]Kochana!! A co i Ciebie? Jak samopoczucie? :DTrzymam kciuki cały czas [emoji4]
Dziękuję Dziewczyny.
Powiem Wam,że wczoraj miałam ochotę to przytulić, bo dostał idealną pracę dodatkową,A się komplikuje i się denerwuje,że jej w końcu nie dostanie (problem z papietami). I widzę jaki zdenerwowany...I ja to uspokaja, mówię żeby pisał maile na spokojnie,wyjaśniał i że trzeba myśleć pozytywnie. A on mi na to,że wie,ale tak chce się wygadać. Więc cieszę się,że mi chce się wygadać. Ale....Ja pierwsza tego nie złamie, wiecie dlaczego? Dlatego co usłyszałam od niego podczas całej tej sytuacji. Nigdy nie czułam takiej obojętności z jego strony, nigdy nie czułam że naprawdę chce się rozstać. I to ja wychodziłam z inicjatywą każdej rozmowy... I ja mówiłam,że mi zależy,że chce się zmieniać...od niego nic takiego nie usłyszałam. Więc poczekam...

Teraz wrócił z siłowni, bo chodzi przed pracą i chciałam przejść koło niego w kuchni, A on na to do synka "chodź zapytamy Weronisi kiedy wyjdzie I posłuchamy co ona tam robi" i przyłożył razem ucho, zapytali kiedy wyjdzie... No chociaż tyle...

reklama
@Ewka34 ciesze sie przeogromnie , ze jestes z Michasia w domku - piękna dziewczynka . A co do teściowej , to ja pierdziu !! Czy ona jest zdrowa ze tak powiem pod sufitem ? Jak sie kiedys wyprowadzicie, to ona zostanie w tym domu sama?

@Maljan jak sie czujesz ? Czy maleństwo grzeczne ?

@megalija co tam u ciebie ?

@miloscwczasachpopkultury ja to juz czekam na zdjecia Kornelki <3

@Lustysia na pewno nie zostaniesz na szarym koncu .

@Meml jak tam czuje sie Marta? A ty dajesz radę w te upały ? Bo ja szczerze mówiąc man juz tak dosc - nie mam na nic siły przez duchotę i niesamowicie puchne :(

@KatiNails i @klaudiaa975 nie moge sie napatrzeć na wasze dzuewczyny , dajecie motywacje , ze warto jeszcze wytrzymać !

@MalinaMalina a ty na kiedy dokładnie masz termin ?

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i bede podglądać co u was:)
Dzieki :* nie,nie zostanie sama bo ma jeszcze drugiego syna i znimi trzymie ;) szwagierka do mnie przychodzi tylko wtedy gdy jej nie ma.. bo ona opiekuje sie ich dziecmi i wiesz,zeby nie bylo focha ;) ;) teraz pojechali na wakacje i stara zostala sama..
No i skoro tak robi to ja nie chce zeby Michasia ja poznala.. bo stara teraz robi identycznie jak z pierwsza corka bylo te 14 lat temu.. ile mozna.. :/

U nas też znowu gorąco... posprzątam chatke i idę na dwór. Piekę dziś babeczki Brownie z malinami, jedziemy pierwszy raz do rodziców najlepszego kolegi syna z przedszkola:) fajna przyjaźń od przedszkola,A ja coś czuje,że z jego rodzicami też się zakumplujemy:)

A z innej beczki...czy przed porodem zwiększa się ilość śluzu? Bo dziś i wczoraj tone w takim ale żółtym...Mam nadzieję,że to nie infekcja. Dziś z terminu USG 39+0....

U nas też znowu gorąco... posprzątam chatke i idę na dwór. Piekę dziś babeczki Brownie z malinami, jedziemy pierwszy raz do rodziców najlepszego kolegi syna z przedszkola:) fajna przyjaźń od przedszkola,A ja coś czuje,że z jego rodzicami też się zakumplujemy:)

A z innej beczki...czy przed porodem zwiększa się ilość śluzu? Bo dziś i wczoraj tone w takim ale żółtym...Mam nadzieję,że to nie infekcja. Dziś z terminu USG 39+0....

No u nas tez już upał na dworze, czuje na sali.. mniam ale bym zjadla. Mam biszkopty to zjem zaraz hah, bo już głodna xd

Tak, może to już czop odchodzić i wszystko się tam „otwierać” także obserwuj

A ja po skorzystaniu z wc coś mi pociekło tak jak nie mocz, później znowu trochę i to chyba wody. Nawet położna zauważyła, ze poleciałam do wc hah i kazała włożyć jakaś wkładkę i obserwować. Także miałam się iść umyć żeby się obudzić, ale narazie poleze i poobserwuje.
Oooo coś się szykuje pełną parą [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
A ja po skorzystaniu z wc coś mi pociekło tak jak nie mocz, później znowu trochę i to chyba wody. Nawet położna zauważyła, ze poleciałam do wc hah i kazała włożyć jakaś wkładkę i obserwować. Także miałam się iść umyć żeby się obudzić, ale narazie poleze i poobserwuje.
Super chyba się w końcu doczekasz i niedługo królewna będzie z tobą

Do góry