reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Ja tylko kupiłam do karmienia na noc tzn. do spania i szpitala. Po taki do chodzenia pojadę po porodzie [emoji4] Tak mi doradziły znajome[emoji16]Ja też niestety. Kupiłam staniki z lekkim zapasem ok 1rozmiar i tak się zastanawiam czy nie będą za małe a i tak mam 80h i 80i.
Gienio
Ja sprawdzałam pogodę i w dniu mojego cięcia ma byc 28 stopni niby ..Nie wyobrażam sobie porodu w taki upał. Mam nadzieję, że za 2tyg kiedy będę miała cc będzie choć trochę chłodniej. W takim upale rana gorzej się goi.
A czemu będziesz miała usuwany jajnik ?
Gienio
@miloscwczasachpopkultury ty tez biedna naczekasz sie
@Maljan jak tam sie masz ? Jestes jeszcze s domu ?
@Maljan jak tam sie masz ? Jestes jeszcze s domu ?
miloscwczasachpopkultury
Nie wyobrażam sobie porodu w taki upał. Mam nadzieję, że za 2tyg kiedy będę miała cc będzie choć trochę chłodniej. W takim upale rana gorzej się goi.
Upały maja być cały sierpień, nie żebym straszyła ale takie skutki niestety globalnego ocieplenia
Kasiula8989
Jak się czujecie dziewczynki?
Ja już po piątym prysznicu uff
Teraz z dwie godzinki poleże w spokoju bo mój tata zabrał Marcelka nad jezioro więc mam luz
Ja już po piątym prysznicu uff
Teraz z dwie godzinki poleże w spokoju bo mój tata zabrał Marcelka nad jezioro więc mam luz
Kasiula8989
Nie wyobrażam sobie porodu w taki upał. Mam nadzieję, że za 2tyg kiedy będę miała cc będzie choć trochę chłodniej. W takim upale rana gorzej się goi.
Właśnie mówiłam o tym mężowi, ze w taki upał rana może się ślimaczyc :/ byle się trochę ochlodzilo
GorzkaPomarańcza
Ja tez codziennie mysle, ze nie chce rodzic w taki upal siedzac leje sie ze mnie a co by bylo przy takim wysilku. Ewentualnie chlodna nocNie wyobrażam sobie porodu w taki upał. Mam nadzieję, że za 2tyg kiedy będę miała cc będzie choć trochę chłodniej. W takim upale rana gorzej się goi.
reklama
Paulana
Mąż ma dziś i jutro wolne, chcieliśmy jechać na 2-3 dni pod namiot ale zrezygnowaliśmy. Jest 39st w cieniu. Jeszcze byśmy sobie krzywdy narobili w tym upale. Masakra jak wyszłam na balkon ściągnąć pranie już mi słabo było. Mąż zrobil zakupy glownie lody i zimne napoje i leżmy w salonie z włączona klimatyzację i nigdzie się nie ruszamy. Może wieczorkiem jak się troszkę ochłodzi pojedziemy nad morze.
Jak ja wam zazdroszczę być tak blisko morza. Wieczorkiem musi być super przyjemnie na plaży. Jejku zawsze chciałam przy plaży mieszkać. Mnie morze tak koi.