reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przyjdzie położna to niech sprawdzi ja już sama nie wiem. Jedna pierś okej a druga była tak twarda że wycisnąć mleka nie szło ,teraz szczypie od czasu do czasu. A tez rano gniotlam mocno żeby rozmasowac a z tego co czytam to nie powinno się tak robić.. no nic, niech mala próbuje a ja najwyżej skorzystam z pomocy położnej. Na pewno będzie wiedziała jak mi pomóc.
A probowalaś ciepły prysznic ? Mi zawsze tryskalo mleko wtedy jak z fontanny i były odblokowane

reklama
Dziewczyny musze kupic sobie wiekszy stanik :errr: mam tak duzo pokarmu i tak wielkie cycki ze szok :szok: rozmiar chyba "Z" [emoji23] jeden cycek na bank wazy 2.5 kg.. jak nie wiecej.. jest wiekszy 2-3x od glowki malej :szok: i musze sobie kupic stanik lepszej firmy i delikatnie usztywniany a nie miekki z sama fiszbina bo sa za ciezkie i on nie utrzymuje ich :confused2:

Mi Brafitterka mówiła zeby nie kupować z fiszbinami bo mogą one blokować kanaliki z mlekiem i można zapalenia sie nabawić. Tez mam olbrzymi rozmiar i bez fiszbin nosze biustonosz.

A czemu za młody? Mój mąż też młodszy ode mnie, jak Twój, tzn mój 27 lat. Nie wiedziałam,że są jakieś ograniczenia wiekowe:D
Zdrówka dla corci Ci zycze:* i cieszę się,że po wizycie wszystko dobrze:*
Ostatnio właśnie tak mówił mój ginekolog. Muszę się wczytać w temat. To mamy mezow w tym samym wieku ;).

GBS tak szybko? Ja czekałam tydzień bo oni muszą próbować wychodowac bakterie.
Ciekawe czy to jakaś inna metoda czy co.

Rozmawiałam z lekarzem i mówił, że wynik dostanę po ktg i tak było. Cały czas się zastanawialam czy w ogóle robić i lekarz mówił, że warto, bo położna z kokei mi odradzała.

reklama
Mąż ma dziś i jutro wolne, chcieliśmy jechać na 2-3 dni pod namiot ale zrezygnowaliśmy. Jest 39st w cieniu. Jeszcze byśmy sobie krzywdy narobili w tym upale. Masakra jak wyszłam na balkon ściągnąć pranie już mi słabo było. Mąż zrobil zakupy glownie lody i zimne napoje i leżmy w salonie z włączona klimatyzację i nigdzie się nie ruszamy. Może wieczorkiem jak się troszkę ochłodzi pojedziemy nad morze.

Do góry