reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja niedawno dostałam paczkę z jakiejs firmy wysyłkowej , był akurat tesc i odebrał . Otwieram a tam dwie sukienki xxl ktorych nie zamawiałam i średnio w moim guście - jak na wesele ,zachodziłam w głowę co to jest - czy maź chciał byc miły i zrobić niespodziankę czy ktos inny i pomyślał ze w ciąży mi tak rozmiar skoczy czy co.. zadzwoniłam do męża - mówi nic nie zamawiałem nic nie wiem , to potem mysle moze jakaś firma chciała byc miła i dac mi prezent ..albo kiepski dowcip czy naciąganie , ze jak odbierzesz to potem beda cie ścigać ze masz za to zapłacić . Co sie okazało znalazłam w kopercie formularz reklamacyjny i tam były jakies dane kobiety , wpisałam w maila i mi wyskoczyła babka z gór co robi kozuszki -kamizelki z owczej wełny która kiedys pytałam o współprace . Znalazłam nr tel zadzwoniłam - okazało sie , ze jej maź miał moj adres firmowy w bazie danych i tak żonie zamówił sukienki na wesele na zły adres - cos pokickal . Ucieszyła sie , ze sie odezwałam i wezwała kuriera po odbiór .
Super że skontaktowałam się z ta babeczka! Bardzo fajna postawa :)

reklama
Ja dostałam 2 przesyłki z H&m. Ale w jednej paczce są inne rzeczy. Jakieś meskie gatki i koszulki, a powinna być pościel i 2 metalowe haki dla dzieci. Przyszedł też dywan. Bez szału, ale chyba go zostawimy.
A jaki dywan zamówiłaś? Ja taki zielony chodnik z rysunkowymi drogami, górami i czymś tam jeszcze. Też bez szału ale podoba mi się ten wzór :)

A jaki dywan zamówiłaś? Ja taki zielony chodnik z rysunkowymi drogami, górami i czymś tam jeszcze. Też bez szału ale podoba mi się ten wzór :)
image.jpg

Jest tylko tak położony do przymiarki, ale kot zaakceptował ;).

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 372
Zostaje w szpitalu. Ktg ładnie wyszło. Ale moje złe samopoczucie i wysokie tętno są wskazaniem do przyjęcia na oddział. Najkrócej 3 dni tu będę, czyli w poniedziałek wyjdę. Kardiologicznie też mnie mają przebadać. Mały wg usg ma 3300-3400.

Ból w pachwinach, taki że nie mogę się ruszyć. Zegnie mnie w pół i tak w tej pozycji muszę zazwyczaj przeczekać jeśli nie mam na co akurat usiaść. Moja lekarka jest na urlopie dlatego mam tak późno wizytę :(
Oj to ja nie miałam w pachwinach tylko w pośladku :( współczuję. A jakiś masaż tego miejsca ? Rozchodzenie ? Chociaż wiem, że jak boli to trudne :(

Zostaje w szpitalu. Ktg ładnie wyszło. Ale moje złe samopoczucie i wysokie tętno są wskazaniem do przyjęcia na oddział. Najkrócej 3 dni tu będę, czyli w poniedziałek wyjdę. Kardiologicznie też mnie mają przebadać. Mały wg usg ma 3300-3400.
Duży chłopczyk już :) będziesz pod opieką, ktg trzy razy dziennie pewnie, więc nie martw się. Najważniejsze jest teraz wasze zdrowie i to , żebyś lepiej się poczuła :*

Skontrolują i będziesz miała pewność, że wszystko ok[emoji4] ładnie już maluch waży[emoji16]

reklama
To dobrze, że będziesz pod opieką i Cię przebadają :*

Do góry