reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Haha u mnie kocica wchodzi do łóżeczka [emoji23] dobrze ze jest przykryte starym prześcieradłem [emoji23] tak samo gondolka i leżaczek :D bo jak o żadne bakterie się nie martwię, bo kot zdrowy, niewychodzacy. To potem się kłaków nie pozbede! [emoji23]
Moj kocur tez :D przez miesiac nie interesowalo go.lozeczko a nagle zaczal w nim spac. Ja jeszcze nieubrane mam, na materacu folie ale widocznie mu to nie przeszkadza :) i tak go.od razu wyrzucam jak sie przebudze

reklama
image.jpg
@Ewka34

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 298
Dziewczyny od wczoraj odchodzi mi sluz z krwia.. myslalam ze to po badaniu ,rano bylo rozowe ledwo dostrzegalne plamienie przy wycieraniu,pomyslalam ze to resztki ,a teraz tez mam plamienie.. i odszedl znow sluz z krwia.. poczekamy zobaczymy ;)
Ale z krwią taką żywą? To pewnie ten czop [emoji16] Ja miałam ostatnio po badaniu plamienie 2 dni, ale ono było takie brązowe a nie czerwone

Niektórzy potrzebują więcej czasu, daj mu go. Nie oczekuj, nie wymagaj, niech sam dojdzie do tego, że nadal jestes dla niego ważna.
Może powiedz mu o tym, że córcia czeka aby tatuś ją pogłaskał, poprzytulał.

Slonce, moj uslyszal ode mnie tez trudne slowa.. ja od niego takze,ale dalismy sobie szanse ;) to nadal bedzie sie klebic i sie tego nie zapomni.. ale trzeba zyc dalej jesli sie kogos kocha i widzi ze druga strona sie rowniez stara ;)
Wiem,że każdy z nas inny. Dlatego nie naciskam, poczekam:) Tak jak piszesz Ewka, jeśli się kogoś kocha to się daje szansę i wierzy w druga osobę. Muszę zobaczyć czy on uwierzy we mnie,no A ja w niego...

Dziewczyny ja tak z innej beczki :)
Jutro mamy grilla u rodzinki, chcialam zrobic jakaś sałatkę w miare szybka i smaczną:)
Dajcie jakis przepis bo nie mam weny:)
Ja polecam taka:
Rukola, feta, gotowany burak, prażoną ziarna słonecznika + dip z musztardy, oliwy, soku z cytryny, miodu i pieprzu:)

Norlane przecież że takie plamienia budzą w Tobie niepokój :* w każdej z nas by budziły. Baaa nie jedna z nas już dawno by siala panikę (np ja) i już jechała do szpitala [emoji23]
Dziekuje :* no nie chce jechac do szpitala narazie.. chyba ze krwawienie bedzie mocne jak w okresie.. :p ogolnie jak pisze to szukam potwierdzenia ze sie nie myle :p bo to serio dosc dlugo chyba jak po badaniu.. :p

reklama
Do góry