reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja nie miałam, Mariusz miał troszkę ale też niedużo .Zgagi nie miałam w poprzednich ciążach i teraz też nie mam...czyli będzie łysolka:biggrin2: Na roczek chłopaki mieli już fajne włosy, teraz mają grube także się nie przejmuję choć pamiętam, a raczej mama opowiadała, że miałam bardzo liche włosy. Kilka razy ogolili mnie na łyso, żeby wzmocnić. Mam zdjęcia, gdzie mam 3,4 lata i jestem łysa:biggrin2: jak szłam do szkoły to pamiętam, że miałam gęste, długie włosy i tak mam do dziś. Może jednak ciecie na łyso pomogło.
Moja siostra tez urodzila sie lysa a teraz ma mega geste wlosy :)

Takie czerwone to ja bym się martwiła. Obserwuj bo z tego co wiem to może być podbarwione krwią ale bardziej takie brunatne a nie żywa krew.
Tzn teraz jest takie juz podbarwione,tak jak mialam przed rozkreceniem sie okresu.. ale obserwuje.. dziekuje.. nie chce panikowac rzecz jasna ;) ale chyba to samo tak idzie z automatu :p

reklama
Tzn teraz jest takie juz podbarwione,tak jak mialam przed rozkreceniem sie okresu.. ale obserwuje.. dziekuje.. nie chce panikowac rzecz jasna ;) ale chyba to samo tak idzie z automatu :p
Norlane przecież że takie plamienia budzą w Tobie niepokój :* w każdej z nas by budziły. Baaa nie jedna z nas już dawno by siala panikę (np ja) i już jechała do szpitala [emoji23]

Do góry