Link do: Kulinarna Ja: Sałatka warstwowa z mięsem mielonym Król Imprezy
Zapomniałam wkleić link
Zapomniałam wkleić link
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhy mi tez troche nie pasuje na to po badaniu.. bo rano bylo bladorozowe teraz jest mocniejsze jak przed okresem mialam.. zobaczymyCoś się święci mówię ci ...do tego ta pełnia...
Bylas wczoraj na ktg?To odpoczywaj, gdzie Ci się spieszy [emoji14] ja jeszcze poleze 15 min i w końcu się biere do tego prasowania, bo znowu mi się odechce i dupa
Ewka czeka na mnie. Proszę jej nie prowokować [emoji23]Ewka urodź w końcu : D
Takie czerwone to ja bym się martwiła. Obserwuj bo z tego co wiem to może być podbarwione krwią ale bardziej takie brunatne a nie żywa krew.Hyhyhy mi tez troche nie pasuje na to po badaniu.. bo rano bylo bladorozowe teraz jest mocniejsze jak przed okresem mialam.. zobaczymy
Moja siostra tez urodzila sie lysa a teraz ma mega geste wlosyJa nie miałam, Mariusz miał troszkę ale też niedużo .Zgagi nie miałam w poprzednich ciążach i teraz też nie mam...czyli będzie łysolka Na roczek chłopaki mieli już fajne włosy, teraz mają grube także się nie przejmuję choć pamiętam, a raczej mama opowiadała, że miałam bardzo liche włosy. Kilka razy ogolili mnie na łyso, żeby wzmocnić. Mam zdjęcia, gdzie mam 3,4 lata i jestem łysa jak szłam do szkoły to pamiętam, że miałam gęste, długie włosy i tak mam do dziś. Może jednak ciecie na łyso pomogło.
Tzn teraz jest takie juz podbarwione,tak jak mialam przed rozkreceniem sie okresu.. ale obserwuje.. dziekuje.. nie chce panikowac rzecz jasna ale chyba to samo tak idzie z automatuTakie czerwone to ja bym się martwiła. Obserwuj bo z tego co wiem to może być podbarwione krwią ale bardziej takie brunatne a nie żywa krew.
Hyhyhyhyhy [emoji23][emoji23][emoji23]Ewka czeka na mnie. Proszę jej nie prowokować [emoji23]
Norlane przecież że takie plamienia budzą w Tobie niepokój :* w każdej z nas by budziły. Baaa nie jedna z nas już dawno by siala panikę (np ja) i już jechała do szpitala [emoji23]Tzn teraz jest takie juz podbarwione,tak jak mialam przed rozkreceniem sie okresu.. ale obserwuje.. dziekuje.. nie chce panikowac rzecz jasna ale chyba to samo tak idzie z automatu