reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny od wczoraj odchodzi mi sluz z krwia.. myslalam ze to po badaniu ,rano bylo rozowe ledwo dostrzegalne plamienie przy wycieraniu,pomyslalam ze to resztki ,a teraz tez mam plamienie.. i odszedl znow sluz z krwia.. poczekamy zobaczymy ;)
Coś się święci;) mówię ci ...do tego ta pełnia...

Dziewczyny ja tak z innej beczki :)
Jutro mamy grilla u rodzinki, chcialam zrobic jakaś sałatkę w miare szybka i smaczną:)
Dajcie jakis przepis bo nie mam weny:)
Ja wczoraj robiłam taką: ugotowany makaron (szpinakowy akurat dałam), kukurydza, szynka pokrojona w kostkę, ogórek konserwowy w kostkę, dwie łyżki majonezu, 2 łyżki jogurtu naturalnego, sol, pieprz i już.

No tak tylko to właśnie chodzi o te potencjalne bakterie z całej nocy. Mocz " odstaly" więcej może pokazać.
A już mnie oddawanie moczu nie czeka z ostatni oddałam w szpitalu po całej nocy trzymania. Akurat nie chciałam wychodzić bo nie wiedziałam czy trafię po ciemku spowrotem. Więc zrobiłam jak należy do ostatniego badania :D

To szacun, że wytrzymałas tyle :D ja bym nie dała rady, a i tez chyba wtedy jak się trzyma to przez noc bakterie mogą się pojawić w tym moczu, to ja zawsze „na świeżo” oddaje z rana, ja w poniedziałek idę oddać mocz i krew i już to do szpitala wyniki ostatnie :)
Ja pierwszy raz od dawna tak dlugo wytrzymałam bez wstawania ;) z tego co wiem to powinien byc skoncentrowany po nocy :D oczywiscie srodkowy strumien i przed sie podmywam :)
ja nie wiem czy jeszcze dostane skierowanie skoro termin na 16.

Ostatnio jak miałam gości robilam z tego przepisu. Pyszna była ale więcej roboty. Dawałam zmieloną pierś z kurczaka bo mięso z łopatki wydawało mi się za ciężkie do tej sałatki.

reklama
Do góry