reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Haha u mnie kocica wchodzi do łóżeczka [emoji23] dobrze ze jest przykryte starym prześcieradłem [emoji23] tak samo gondolka i leżaczek :D bo jak o żadne bakterie się nie martwię, bo kot zdrowy, niewychodzacy. To potem się kłaków nie pozbede! [emoji23]
Moj kocur tez :D przez miesiac nie interesowalo go.lozeczko a nagle zaczal w nim spac. Ja jeszcze nieubrane mam, na materacu folie ale widocznie mu to nie przeszkadza :) i tak go.od razu wyrzucam jak sie przebudze

reklama
image.jpg
@Ewka34

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 295
Dziewczyny od wczoraj odchodzi mi sluz z krwia.. myslalam ze to po badaniu ,rano bylo rozowe ledwo dostrzegalne plamienie przy wycieraniu,pomyslalam ze to resztki ,a teraz tez mam plamienie.. i odszedl znow sluz z krwia.. poczekamy zobaczymy ;)
Ale z krwią taką żywą? To pewnie ten czop [emoji16] Ja miałam ostatnio po badaniu plamienie 2 dni, ale ono było takie brązowe a nie czerwone

Niektórzy potrzebują więcej czasu, daj mu go. Nie oczekuj, nie wymagaj, niech sam dojdzie do tego, że nadal jestes dla niego ważna.
Może powiedz mu o tym, że córcia czeka aby tatuś ją pogłaskał, poprzytulał.

Slonce, moj uslyszal ode mnie tez trudne slowa.. ja od niego takze,ale dalismy sobie szanse ;) to nadal bedzie sie klebic i sie tego nie zapomni.. ale trzeba zyc dalej jesli sie kogos kocha i widzi ze druga strona sie rowniez stara ;)
Wiem,że każdy z nas inny. Dlatego nie naciskam, poczekam:) Tak jak piszesz Ewka, jeśli się kogoś kocha to się daje szansę i wierzy w druga osobę. Muszę zobaczyć czy on uwierzy we mnie,no A ja w niego...

Dziewczyny ja tak z innej beczki :)
Jutro mamy grilla u rodzinki, chcialam zrobic jakaś sałatkę w miare szybka i smaczną:)
Dajcie jakis przepis bo nie mam weny:)
Ja polecam taka:
Rukola, feta, gotowany burak, prażoną ziarna słonecznika + dip z musztardy, oliwy, soku z cytryny, miodu i pieprzu:)

Norlane przecież że takie plamienia budzą w Tobie niepokój :* w każdej z nas by budziły. Baaa nie jedna z nas już dawno by siala panikę (np ja) i już jechała do szpitala [emoji23]
Dziekuje :* no nie chce jechac do szpitala narazie.. chyba ze krwawienie bedzie mocne jak w okresie.. :p ogolnie jak pisze to szukam potwierdzenia ze sie nie myle :p bo to serio dosc dlugo chyba jak po badaniu.. :p

reklama
Do góry