Lustysia
Fanka BB :)
Tzn my mamy fotelik z baza, ale wszystko nowki. Ciekawe jak mala długo pojeździ w tym pierwszym foteliku. U nas to sam wyjazd do PL w dwie strony to 2 tys km, Wiec nawet nie Myslalam, żeby bez bazy brać.Ja pomyślałam o tym od razu jak tylko się dowiedziałam po zakupie fotelika, że to jest w sumie niezbędne do 100% bezpieczeństwa, a że my od urodzenia małej do końca roku zrobimy autem na bank z 2,5 tys km jeśli chodzi o zaplanowane wyjazdy takie dalsze to mus u nas
Ja po domu to w majtkach chodzę i koszulce lub bez, ale majtki to już wszystkie za małe i muszę iść do pepco i z 10 par sobie kupić, ale rozmiar L już, bo M mnie cisną wszędzie xd
Ja na wyjście ze szpitala biorę taka długa, czerwona sukienkę z rozciagliwego materiału. Będzie mi najwygodniej i przewiewnie jeśli chodzi o krocze
Jasne, ja po prostu już od dawna planowałam taka większa zmianę na głowie i dlatego na pewno mam to już w liście must have, bo wiaodmo mała najważniejsze i załatwienie jej wszystkich dokumentów itd ale moje samopoczucie tez ważne po porodzie i muszę o siebie zadbać skoro przez ostatnie 2 miesiące chodzę jak zombie haha.
Hahah no niestety my jesteśmy na zakupach jak gps, wiemy co kupić, co potrzebne, najlepsze ceny znajdziemy i u mnie tez tak jest, że wybieramy razem, a on na końcu płaci [emoji3][emoji28]
Nie wiem jeszcze co na wyjście wziac, może jakies spodenki z tych moich ciążowych i bluzke, tak zebym sie napewno zmieściła, ciekawe jeszcze jaka pogoda będzie jak będę rodziła, bo to tez może być nie prędko
Ja nie ufam fryzjerom w DE, nie dość ze trzeba płacić jak za zboże to jeszcze ciężko znaleźć kogos sensownego... Mam swoją sprawdzona fryzjerkę w PL od lat i do niej napewno się wybiore jak będę. A co do dalszych planow to chciałabym ta keratynę zrobic, ale już kiedyś o tym pisałyśmy i poki co się wstrzymam z tym.