reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam pytanko.. po porodzie ide na urlop macierzynski,po 12 miesiacach wychowawczy i w przyszlym roku w koncu grudnia konczy mi sie umowa.. i jak to jest z tym urlopem wychowawczym? Bede go miec tylko pare miesiecy az do konca umowy?

Ja się nie znam, ale powiem Ci z mojej perspektywy, że ja mam umowe swoją do grudnia teraz 2018 rok i mogę wziąć na pół roku 100 % macierzyński albo na rok 80 % płatne i biorę na rok także do sierpnia 2019 roku i koniec już mojej przygody w tej firmie.

Pozdrawiamy wszystkie ciocie <3
Dzisiaj bylismy na kontroli w przychodni , mała już waży prawie 30 dag więcej od wyjścia ze szpitala , jutro kończymy tydzień :)
IMG_20180725_131057.jpg
IMG_20180725_104619.jpg

Załączniki

• IMG_20180725_131057.jpg
    IMG_20180725_131057.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 411
  • IMG_20180725_104619.jpg
    IMG_20180725_104619.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 385
Czesc Dziewczyny. Jestem tu nowa. Właśnie czekamy na nasze maleństwo. To już 35 plus 6 dni. Niestety jestem w szpitalu bo mam lozysko przodujace i czeka mnie cesarka około 37-38 tyg. Terminu jeszcze nie mam. Lekarze wyczekuja bo nie krwawie ale dla swojego i bezpieczeństwa dzidzi muszę być w szpitalu w razie co. Mieszkamy obecnie w Irlandii ale opieką poloznicza jest super jeśli chodzi o szpital. To nasze drugie dzieciątko. Mamy synka a teraz chyba będzie dziewczynka nie wiemy na 100% bo lekarze na polowkowym usg powiedzieli że chłopiec a później na 3 kolejnych ze dziewczynka hihi więc będzie niespodzianka, ale najważniejsze żeby było zdrowe. Slyszalyacie może i lozysku przodujacym? Macie jakieś doświadczenia? Buzka.
Witam. To będziesz już do końca w szpitalu?
Z jednej strony to super niespodzianka jak poznaje się płeć przy porodzie ale z drugiej to ja jestem niecierpliwa i chyba by mnie poskręcało jakby się lekarze nie potrafili określić☺
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie ☺
Ja wiem że łożysko przodujące jest bezwzględnie wskazaniem do cc bo nie da się urodzić sn

Pozdrawiamy wszystkie ciocie <3
Dzisiaj bylismy na kontroli w przychodni , mała już waży prawie 30 dag więcej od wyjścia ze szpitala , jutro kończymy tydzień :)Zobacz załącznik 881353 Zobacz załącznik 881354

Przywołałam Cię dziś chyba tu hah a akurat nie mogłam się doczekać foty i relacji Twojej.
Jezuuuuu jaka ona jest piękna, bez kitu. Najładniejsze dziecko jakie widziałam i ta czuprynka i jaka malutka jest. Super wieści. A lekarz mówił coś ciekawego z rad dla Ciebie i dotyczące małej?

Jak Ty się czujesz?

reklama
Do góry