reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam pytanko.. po porodzie ide na urlop macierzynski,po 12 miesiacach wychowawczy i w przyszlym roku w koncu grudnia konczy mi sie umowa.. i jak to jest z tym urlopem wychowawczym? Bede go miec tylko pare miesiecy az do konca umowy?

Ja się nie znam, ale powiem Ci z mojej perspektywy, że ja mam umowe swoją do grudnia teraz 2018 rok i mogę wziąć na pół roku 100 % macierzyński albo na rok 80 % płatne i biorę na rok także do sierpnia 2019 roku i koniec już mojej przygody w tej firmie.

Pozdrawiamy wszystkie ciocie <3
Dzisiaj bylismy na kontroli w przychodni , mała już waży prawie 30 dag więcej od wyjścia ze szpitala , jutro kończymy tydzień :)
IMG_20180725_131057.jpg
IMG_20180725_104619.jpg

Załączniki

• IMG_20180725_131057.jpg
    IMG_20180725_131057.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 407
  • IMG_20180725_104619.jpg
    IMG_20180725_104619.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 379
Czesc Dziewczyny. Jestem tu nowa. Właśnie czekamy na nasze maleństwo. To już 35 plus 6 dni. Niestety jestem w szpitalu bo mam lozysko przodujace i czeka mnie cesarka około 37-38 tyg. Terminu jeszcze nie mam. Lekarze wyczekuja bo nie krwawie ale dla swojego i bezpieczeństwa dzidzi muszę być w szpitalu w razie co. Mieszkamy obecnie w Irlandii ale opieką poloznicza jest super jeśli chodzi o szpital. To nasze drugie dzieciątko. Mamy synka a teraz chyba będzie dziewczynka nie wiemy na 100% bo lekarze na polowkowym usg powiedzieli że chłopiec a później na 3 kolejnych ze dziewczynka hihi więc będzie niespodzianka, ale najważniejsze żeby było zdrowe. Slyszalyacie może i lozysku przodujacym? Macie jakieś doświadczenia? Buzka.
Witam. To będziesz już do końca w szpitalu?
Z jednej strony to super niespodzianka jak poznaje się płeć przy porodzie ale z drugiej to ja jestem niecierpliwa i chyba by mnie poskręcało jakby się lekarze nie potrafili określić☺
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie ☺
Ja wiem że łożysko przodujące jest bezwzględnie wskazaniem do cc bo nie da się urodzić sn

Pozdrawiamy wszystkie ciocie <3
Dzisiaj bylismy na kontroli w przychodni , mała już waży prawie 30 dag więcej od wyjścia ze szpitala , jutro kończymy tydzień :)Zobacz załącznik 881353 Zobacz załącznik 881354

Przywołałam Cię dziś chyba tu hah a akurat nie mogłam się doczekać foty i relacji Twojej.
Jezuuuuu jaka ona jest piękna, bez kitu. Najładniejsze dziecko jakie widziałam i ta czuprynka i jaka malutka jest. Super wieści. A lekarz mówił coś ciekawego z rad dla Ciebie i dotyczące małej?

Jak Ty się czujesz?

reklama
Do góry