reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@oliwiapatrycja wybaczam. Miałyśmy rodzić razem. [Emoji16] nie no żartuje [emoji9]
Cieszę się , że już jedziecie do domu , to znaczy , że ta bilirubina spadła tak ? Wycaluj aniołka ode mnie ❤️
Tak spadła ale w środę idziemy na kontrolę to sprawdzić :)

reklama
To świetnie , szkoda tam siedzieć , jesli nie ma potrzeby . Juz lepiej pobyć dłużej z facetem , jak jeszcze jest .

No pewnie, bo siedzieć bez potrzeby to po co. Byle by jutro inni lekarze nie robili problemu , że trzy dni muszę siedzieć. Lub co gorsza do terminu :o a potem do wywołania :o w życiu bym się nie zgodziła [emoji16]

Zobacz załącznik 880306 Zobacz załącznik 880307 Zobaczcie - moze to jest do innego wymiaru łóżeczka jak moje , boje sie ze moze spaść w te boki( szczeliny) . Bliźniakom podkladalismy książki pod nogi lozka zeby było pochyło na początku .
Nie widziałam czegoś podobnego wcześniej. Pewnie bym się nie zdecydowała, bo strach o te boki a tez przekombinowac nie ma po co. Chyba , że będzie Ci wygodniej lub będziesz spokojniejsza. Ja nie wiem czemu ma to służyć w ogóle , ciemna jestem :p

Dziewczyny w co ubrać na wyjście dziecko doradzcie. Około 25 stopni ma być. Kurde nie wiem nie chce mi się ani myśleć a mój pasuje żeby już przygotował jakbyśmy faktycznie jutro wyszli
Ja dzisiaj na wypis założyłam body długi rękaw i pospuidzki i cienką czapeczkę . Położna mówiła żeby takim maluszkom zakładac czapeczkę cienka albo opaskę na uszki żeby przykryc :) a i nskrylam pielucha flanelowa

Nie widziałam czegoś podobnego wcześniej. Pewnie bym się nie zdecydowała, bo strach o te boki a tez przekombinowac nie ma po co. Chyba , że będzie Ci wygodniej lub będziesz spokojniejsza. Ja nie wiem czemu ma to służyć w ogóle , ciemna jestem :p
Pewnie chodzi o "śmierć łóżeczkową",że dzieciątko może się przekręcić na brzuch i główką do dołu i udusić, tak samo jak zacząć krztusić ulanym mlekiem. Jak masz podniesione łóżeczko główkę do góry mniejsze ryzyko z krztuszeniem a jak jest taka siatka i przestrzeń,jak się przekręci,to będzie miało powietrze. No,ale to jakiś naprawdę wynalazek,bo ja nigdy wcześniej tego nie widziałam. Zrobię tak jak poprzednio robiłam a to oddam tej koleżance, może komuś innemu się przyda .

reklama
Kochana ja jeszcze nie mam łóżeczka haha chyba dopiero w przyszłym tygodniu wyślą a jeszcze materac muszę kupić. Ubierać będzie mąż z córką jak będę w szpitalu.
No ja właśnie mam zamiar ubrać dopiero jak ze szpitala wrócę [emoji14] bo ja to tylko prześcieradło w sumie, bo chcę żeby spał w rożku/otulaczu na początku :)

Do góry