E
Ewka34
Gość
Chcialabym.. :/A może dadzą ci balonik
Ile rozwarcia? Nie wiem bo niezrozumialam tego buca.. :/ gadal pod nosem cos.. arogancki bubek..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcialabym.. :/A może dadzą ci balonik
Ogolic się trzeba bo dopiero by włosy przeszkadzały. Najlepiej być cały czas ogolonym żeby nie było chaszczy A jak się zacznie akcja to szybko jeszcze przelecieć. Przed operacją wyrostka też facet musi się ogolic bo inaczej zakażenie.Ja się wolę golić co dwa dni żeby było na zero w razie w. Jak szyją po nacięciu to więcej szwów jest w środku niż na zewnątrz. A w środku włosów nie mamy☺
Ja byłam na zero wygolona i jak potem włoski odrastały to nie czułam w sumie tego bo i tak ogólnie rana bolała. A nie wiem jaka jest procedura jak któraś jest nieogolona. Dawniej golili ale przed porodem. Nie mam pojęcia. Wole sama to zrobić☺
Dostalam teraz znow skurcz.. ale juz tak bolesny.. masakra.. boli brzuch i krzyz.. bardzo..@Ewka34 i jak u Ciebie?
Biedna.... Jesteś jeszcze pod ktg podłączona?Dostalam teraz znow skurcz.. ale juz tak bolesny.. masakra.. boli brzuch i krzyz.. bardzo..
Nie juz dawno nie.. probowalam zasnac ale te bol mnie obudzil..Biedna.... Jesteś jeszcze pot ktg podłączona?
Jakie ona ma te włoski cudne [emoji7]