reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na szukaniu pralki, a i tak ciężko mi jakąś wybrać. Pewnie z miesiąc tak będę kombinować.

Ja się wolę golić co dwa dni żeby było na zero w razie w. Jak szyją po nacięciu to więcej szwów jest w środku niż na zewnątrz. A w środku włosów nie mamy☺
Ja byłam na zero wygolona i jak potem włoski odrastały to nie czułam w sumie tego bo i tak ogólnie rana bolała. A nie wiem jaka jest procedura jak któraś jest nieogolona. Dawniej golili ale przed porodem. Nie mam pojęcia. Wole sama to zrobić☺
Ogolic się trzeba bo dopiero by włosy przeszkadzały. Najlepiej być cały czas ogolonym żeby nie było chaszczy A jak się zacznie akcja to szybko jeszcze przelecieć. Przed operacją wyrostka też facet musi się ogolic bo inaczej zakażenie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry