E
Ewka34
Gość
Zobaczymy.. jak juz nie dam rady to jade..Jedz Ewa do szpitala. Może się zaczęło już..
Teraz byl z przodu taki bol..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy.. jak juz nie dam rady to jade..Jedz Ewa do szpitala. Może się zaczęło już..
Zobaczymy.. jak juz nie dam rady to jade..
Teraz byl z przodu taki bol..
Ewa ja na Twoim miejscu już dawno bym pojechala do szpitala. Rozważnie co najmniej 2cm masz, skurcze jakieś tam są... czop odszedł z krwią. Moim zdaniem nie zwlekaj tylko jedz. Myślę że jak będzie trzeba to dadzą Ci balonik czy oksy... i urodzisz szybciutko w końcu już jeden poród za Toba
Kurcze tez tak mysle.. a on mi kazal jechac natychmiast gdy poczuje bole.. nie czekac.. ale i tak musze poczekac bo moj bedzie w domu za 40 minut bo z pracy wraca..Ewa ja na Twoim miejscu już dawno bym pojechala do szpitala. Rozważnie co najmniej 2cm masz, skurcze jakieś tam są... czop odszedł z krwią. Moim zdaniem nie zwlekaj tylko jedz. Myślę że jak będzie trzeba to dadzą Ci balonik czy oksy... i urodzisz szybciutko w końcu już jeden poród za Toba
To się przygotuj dopakuj co Ci brakuje i w drogę pora przywitać Michalinke!Kurcze tez tak mysle.. a on mi kazal jechac natychmiast gdy poczuje bole.. nie czekac.. ale i tak musze poczekac bo moj bedzie w domu za 40 minut bo z pracy wraca..
Juz uszykowalamTo się przygotuj dopakuj co Ci brakuje i w drogę pora przywitać Michalinke!
NajwyżejJuz uszykowalam
Nie lubie tak jechac szczerze mowiac.. ale to tak boli.. najwyzej zbadaja i puszcza do domu nie?
Lekarz na pewno podejmie dobra decyzję. Masz wodę spakowana? Coś do przegryzienia?Juz uszykowalam
Nie lubie tak jechac szczerze mowiac.. ale to tak boli.. najwyzej zbadaja i puszcza do domu nie?