reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, a tak zmieniając temat...Czy któraś z Was przyjmuje jakiekolwiek probiotyki?[emoji16]
Ja na zmianę biorę invag dopochwowy z provagiem doustnym:) w trakcie połóg i też to zamierzam brać. Biorę dlatego że byłam już 3 razy w szpitalu w tej ciazy a tam dużo bakterii. I jak miałam robiony posiew w szpitalu to wyszły mi tylko dobre bakterie -flora, te bakterie które są w priobiotyku.

Oliwia a jak tam Malwinka? Dalej sie ociaga z jedzeniem? :)
Malwinka od początku ładnie je :) zaraz po porodzie 10 min po zaczęła ssać . Była na ważeniu więc wszystko w porządku . Najada się z tych moich małych cycuszkow :D
Narazie nie mamy problemu z jedzeniem :)
Był dzisiaj fizjoterapeuta i te poduszki poporodowe całe nie są dobre , nam może wygodniej się siedzi ale to nie wpływa dobrze na dno miednicy .

W pierwszej chwili wydawało mi się że pytasz czy przyjmujemy narkotyki :D Możesz się domyślić jak bardzo się zdziwiłam.
Haha tyle tabsów się bierze, że to i tak nałóg[emoji16][emoji16]
Ja na zmianę biorę invag dopochwowy z provagiem doustnym:) w trakcie połóg i też to zamierzam brać. Biorę dlatego że byłam już 3 razy w szpitalu w tej ciazy a tam dużo bakterii. I jak miałam robiony posiew w szpitalu to wyszły mi tylko dobre bakterie -flora, te bakterie które są w priobiotyku.
Dzięki![emoji4]

reklama
Malwinka od początku ładnie je :) zaraz po porodzie 10 min po zaczęła ssać . Była na ważeniu więc wszystko w porządku . Najada się z tych moich małych cycuszkow :D
Narazie nie mamy problemu z jedzeniem :)
Był dzisiaj fizjoterapeuta i te poduszki poporodowe całe nie są dobre , nam może wygodniej się siedzi ale to nie wpływa dobrze na dno miednicy .
Cos mi sie pokickalo :D wydawalo mi sie, ze pisalas, ze malo je :D ciekawe czy moje wielkie dadza rade wykarmic maluszka. A grzeczna jest? :)
Ja mam poduszke do spania, ktora wlasnie chcialam pozniej uzywac do siedzenia i karmienia. Nawet nie wiem czy by sie nadawala. A boli Cie to naciecie?

Do góry