reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Powiem ze jest sto razy piękniejszy niż mogłam sobie to wyobrażać :) ja się czuje świetnie . Miałam znieczulenie ogólne . Panie mówią ze mało kiedy się zdarza aby być w takiej formie pare h po ;)
Zaraz będę pionizowana ale ja po ogólnym nie mam nawet lekkich boli głowy . Tylko mnie rana ciągnie co jest do zniesienia . Lekarz był i mówił ze w idealnym momencie cc bo był już zespół HELLP

Jak chodzi o dbanie o siebie to ja dziś wyregulowalam brwi, związałam włosy i poczułam się jak bogini. Postanowiłam że popłynę dalej na tej fali i poszłam po depilator żeby wydepilować łydki. Ale że ostatnio z pośpiechu golilam, a nie depilowalam nogo to dziś boli jak... Bardzo boli. Czucie się jak bogini odeszło w niepamięć. Teraz czuję się jak kupa. Spocona z bolu kupa. z wydepilowana jedną lydka...

Hah biedna :( ja kiedyś miałam depilator, ale to jednak nie dla mnie. Wole maszynki takie za 15 zł 4 szt i dają rade :) ja tez dziś ogoliłam nóżki, ostatnio pieroga hah bo nigdy nie wisodmo kiedy porodówka wezwie. A dziś to tak ogólnie często kibelek i po śniadaniu i tej herbacie z liści malin to niestety wymiotowałam, ale całe szczęście nie jedzeniem tylko właśnie woda i herbata. Ogolnie dziś u nas upał przyszedł i ciężko się żyje już w tych ostatnich tyg ciąży. Brzuszek dziś trochę ciągnął tak w dół jak szlam gdziekolwiek, a mało chodzę. Przejście 400 m to jest maraton i cud xd może to już tuż tuż.
Ja tez w końcu muszę się troszkę ogarnac żeby się lepiej poczuć psychicznie, chociażby umalować rzęsy i brwi zrobić, albo nawet i włosy uczesać haha

reklama
A daj se spokój [emoji14]
Mam kilka taki mini ciuszkow. Ale oczywiście mogą Ci się nie podobać. Tyle , że mi pewnie się nie przydadzą a może Tobie tak :)
153210279873898571232.jpg

Załączniki

• 153210279873898571232.jpg
    153210279873898571232.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 318
Do góry