reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny a jakich aplikacji używacie do liczenia skurczy?
Ja tej będę
Screenshot_20180720-095126.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180720-095126.jpg
    Screenshot_20180720-095126.jpg
    81,4 KB · Wyświetleń: 291
Ja sobie zainstalowalam taki prosty bez z zbędnych reklam i jest ok. Podczas porodu lepiej żeby mi jakieś dziwne rzeczy nie wyskakiwały w tel :)
Screenshot_2018-07-20-09-53-22-541_pl.sinnotech.contractionscounter.png
Screenshot_2018-07-20-09-53-26-674_pl.sinnotech.contractionscounter.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-20-09-53-26-674_pl.sinnotech.contractionscounter.png
    Screenshot_2018-07-20-09-53-26-674_pl.sinnotech.contractionscounter.png
    18,1 KB · Wyświetleń: 266
  • Screenshot_2018-07-20-09-53-22-541_pl.sinnotech.contractionscounter.png
    Screenshot_2018-07-20-09-53-22-541_pl.sinnotech.contractionscounter.png
    8,7 KB · Wyświetleń: 266
Jak twoje dz
Hejka :)

@oliwiapatrycja serdeczne gratulacje , jestem zachwycona twoja córeczka , taka duza i włosy jakie piekne !! Dałaś radę - jestes super dziewczyno !!

@Luiza. i @Ankan dziewczyny co u was?

@KatiNails i @Ewka34 u was juz cos sie dzieje z czopami- No ciekawe jak to sie rozkręci ..

@Fiorna nie martw sie ja tez mam termin dopiero na 20 sierpnia z om , wiec nie zamierzam rodzic w lipcu - zaciskam nogi i odliczam , żebym tylko do 36 a potem do 37 itd .. a jak z gardłem ? Mnie tez zaczęło bolec i drapać przez klimatyzacje w domu, włączyłam bo było tak duszno , ze lało sie ze mnie a teraz gardelko boli :(

Dziewczyny ciesze sie z waszych udanych wizyt . Ja Teraz pewnie bede troche mniej na forum, bo dzieci wczoraj wróciły i sa tez teściowie u nas. Bede czytać co napisalyscie w nocy i rano :) dzis mam usg ciekawe ile moje „chucherko” wazy . W każdym bądź razie uciska mi na lewa pachwinę niezle i odbyt zaczął mnie tez bolec :(
Powiedz jak twoje dzieco zareagowaly na pokoje ❤❤❤
Mi sie cos dzieje juz od paru tyg i dupa z tego idzie tylko.. mimo ze szyjki juz nue mam ,maka nisko i blisko.. i co.. :/ juz mnie to wkurza.. chyba zaczne skakac ,albo biegac ,albo brzuch masowac zeby sie rozkrecilo.. :/

Dzień dobry ;) i ja melduję się w dwupaku :)
u mnie padało w nocy, a teraz przestało, ale dalej pochmurno :( wyspałam się dzisiejszej nocy ;) na siku wstawałam tylko raz o dziwo hehe :D @KatiNails wszystkiego najlepszego dla synka :) jak się czujesz?

reklama
Witajcie , ja dziś rodzę [emoji5] najpierw zaczynamy od oxy jak nie pójdzie to cc . Jestem już zdana na lekarzy . Nadciśnienie , białko w moczu , obrzęki , łożysko zniszczone oraz mały przybrał Max 80g przez 2 tyg . Lekarz mówi ze nie ma co czekać , 37+2 :) proszę o kciuki a mam nadzieje kolejny raz wchodząc na forum będę mamusia [emoji7]
Trzymam kciuki kochana.. super.. ❤❤❤❤❤

Do góry