Dziękujemy :*Ja o 5 wstałam a o 6 znów usnelam i teraz wstałam także luzik, widzę ze raczej towarzystwo mamy dzisiaj wyspane [emoji3]
@Angelika22 super, trzymam kciuki !
@KatiNails sto latek dla synka [emoji512]
Za równy miesiąc, 20.08 mam 2ga rocznice ślubu [emoji873]️ co można kupić mężowi? Czy już urodzenie dziecka będzie wystarczającym prezentem?[emoji3]
reklama
Augusta89
Fanka BB :)
Ooo, widzisz, nie skojarzyłam, nie mam pamięci do nazwisk, a pewnie, że już o nim pisałaś . Podejrzewam, że jesteś z niego zadowolona, prawda ?Kochana robił mi cc przy synu :*
Tak. Bo u mnie było odejście wód. Bóle krzyżowe masakryczne. Brak postępów porodu mimo podania oksy i jeszcze gorsze bóle już nie do wytrzymania. W sumie po 7,5h od odejścia wód wylądowałam na bloku operacyjnym na cc. Także nie meczyli mnie długo. Wtedy był Januszek i Dziewic (Januszek 4 lata temu jak i mój lekarz prowadzący byli Jeszce rezydentami!). Januszek mnie ciął i zszywał. Jak wyjął młodego z brzucha to nad parawanen mi go pokazał że na pewno chłopak [emoji14]Ooo, widzisz, nie skojarzyłam, nie mam pamięci do nazwisk, a pewnie, że już o nim pisałaś . Podejrzewam, że jesteś z niego zadowolona, prawda ?
Blizna po cięciu w sumie niewidoczna. Tak cienka i jasna. I żadnych dolegliwości z jej strony w tej ciąży. Żadnego ciągnięcia, pieczenia, rozchodzenia się
Zakręcony gość mega, zabawny. Z tego co miałam z nim kontakt w szpitalu to jestem zadowolona
Bajunia
Trzymaj się. Będzie dobrze i zaraz będziesz miała swój skarb po tej stronie brzuszka☺Witajcie , ja dziś rodzę [emoji5] najpierw zaczynamy od oxy jak nie pójdzie to cc . Jestem już zdana na lekarzy . Nadciśnienie , białko w moczu , obrzęki , łożysko zniszczone oraz mały przybrał Max 80g przez 2 tyg . Lekarz mówi ze nie ma co czekać , 37+2 proszę o kciuki a mam nadzieje kolejny raz wchodząc na forum będę mamusia [emoji7]
Trzymam kciuki☺
Bajunia
Ja jutro odbieram wynik ☺No i właśnie sprawdziłam sobie wynik GBS i niestety kolejny raz dodatni ehh. Muszę iść odebrać orginalny żeby mieć do szpitala.
Podejrzewałam że tak będzie niestety bo historia lubi się powtarzać. Oby tylko zdążyli mi podać antybiotyk.
Augusta89
Super to się cieszę, że tak sprawnie mi poszło z lekarzem i trafiłam na fajnego dzięki Kasia!Tak. Bo u mnie było odejście wód. Bóle krzyżowe masakryczne. Brak postępów porodu mimo podania oksy i jeszcze gorsze bóle już nie do wytrzymania. W sumie po 7,5h od odejścia wód wylądowałam na bloku operacyjnym na cc. Także nie meczyli mnie długo. Wtedy był Januszek i Dziewic (Januszek 4 lata temu jak i mój lekarz prowadzący byli Jeszce rezydentami!). Januszek mnie ciął i zszywał. Jak wyjął młodego z brzucha to nad parawanen mi go pokazał że na pewno chłopak [emoji14]
Blizna po cięciu w sumie niewidoczna. Tak cienka i jasna. I żadnych dolegliwości z jej strony w tej ciąży. Żadnego ciągnięcia, pieczenia, rozchodzenia się
Zakręcony gość mega, zabawny. Z tego co miałam z nim kontakt w szpitalu to jestem zadowolona
Anulaa88
Daj znać chociaż co po wizycie[emoji4] Wiadomo, że będziesz miała mniej czasu, bo dzieci pewnie stęsknione[emoji16]Hejka
@oliwiapatrycja serdeczne gratulacje , jestem zachwycona twoja córeczka , taka duza i włosy jakie piekne !! Dałaś radę - jestes super dziewczyno !!
@Luiza. i @Ankan dziewczyny co u was?
@KatiNails i @Ewka34 u was juz cos sie dzieje z czopami- No ciekawe jak to sie rozkręci ..
@Fiorna nie martw sie ja tez mam termin dopiero na 20 sierpnia z om , wiec nie zamierzam rodzic w lipcu - zaciskam nogi i odliczam , żebym tylko do 36 a potem do 37 itd .. a jak z gardłem ? Mnie tez zaczęło bolec i drapać przez klimatyzacje w domu, włączyłam bo było tak duszno , ze lało sie ze mnie a teraz gardelko boli
Dziewczyny ciesze sie z waszych udanych wizyt . Ja Teraz pewnie bede troche mniej na forum, bo dzieci wczoraj wróciły i sa tez teściowie u nas. Bede czytać co napisalyscie w nocy i rano dzis mam usg ciekawe ile moje „chucherko” wazy . W każdym bądź razie uciska mi na lewa pachwinę niezle i odbyt zaczął mnie tez bolec
Trzymam kciuki, żeby wszytko przebiegło po twojej myśli[emoji4] wszystko będzie dobrze[emoji8]Witajcie , ja dziś rodzę [emoji5] najpierw zaczynamy od oxy jak nie pójdzie to cc . Jestem już zdana na lekarzy . Nadciśnienie , białko w moczu , obrzęki , łożysko zniszczone oraz mały przybrał Max 80g przez 2 tyg . Lekarz mówi ze nie ma co czekać , 37+2 proszę o kciuki a mam nadzieje kolejny raz wchodząc na forum będę mamusia [emoji7]
Dziecko jest wystarczającym prezentem [emoji16][emoji16][emoji23]Ja o 5 wstałam a o 6 znów usnelam i teraz wstałam także luzik, widzę ze raczej towarzystwo mamy dzisiaj wyspane [emoji3]
@Angelika22 super, trzymam kciuki !
@KatiNails sto latek dla synka [emoji512]
Za równy miesiąc, 20.08 mam 2ga rocznice ślubu [emoji873]️ co można kupić mężowi? Czy już urodzenie dziecka będzie wystarczającym prezentem?[emoji3]
karkula309
Ja byłam na wizycie hmmm... Najdalej wczoraj [emoji16][emoji16] a na kiedy masz termin ? Bo wybiera się na urlop w szpitalu i chyba gdzieś po 5 sierpnia dopiero będzieHeja, dziś noc przespana, fajnie , ale wczoraj przyaatakowala mnie potliwość w nocy i w ciągu dnia, nigdy nie miałam z tym problemu, nawet na wakacjach w cieplejszych krajach, a teraz mąż siedzi obok suchy jak wior, a ja odklejam bluzkę od ciała - masakra!
Wczoraj wizytowalam poraz ostatni w Krk, i właśnie tu moje
pytanie zapisałam się do lekarza w Rzeszowie - Sławomir Januszek, z internetow wyczytałam same dobre opinie, a dodatkowo pracuje na Chopina. Dziewczyny z Rzeszowa, kojarzycie może tego lekarza? Orientujecie się czy przyjmuje w gabinetach z dobrym usg i czy faktycznie jest to taki dobry lekarz ?
Wyprawka już cała u mnie w końcu zamówiona, ogólnie wszystko stoi w kartonach i łóżeczko i komoda o ciuszkach i całej reszcie nie wspomnę. Nic nie poprasowane, torby do szpitala brak, ale musimy jeszcze pokój pomalować na podkarpaciu, a jest to utrudnione bo ciągle jesteśmy w Krk . Brakuje mi już tylko laktatora, nad zakupem którego w ogóle się zastanawiałam, aż w końcu stwierdziłam, że kupię na wszelki wypadek. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z laktatorem elektrycznym canpol easystart? Cenę ma w miarę do zniesienia...
[emoji254]02.09.2018 [emoji254] 33tc 5d
Na pierwszej wizycie możesz być zdziwiona. Może ci się przedstawiać 3 razy, pisać smsy .. jest roztrzepany. Jak ci powie żeby mu nie przerywać to nie złośliwie , tylko po to że potem zapomni co miał powiedzieć [emoji16][emoji16] moim zdaniem bardzo dobry lekarz. Sprawdza wszystko dokładnie na wizycie. Ja siedziałam wczoraj 50minut więc przez takie coś ma opóźnienia w przyjmowaniu. Odpowie ci na wszystkie pytania, daje swój numer telefonu . Bezpośredni [emoji39]
A co do sprzętu to uważam że mają dobry sprzęt . W szpitalu krwiaka mi nie było widać a na tym sprzęcie bez problemu. To jest ogólnie nowa i dobrze wyposażona placówka
reklama
Augusta89
Już Go lubię mam wrażenie, że możemy się dogadać, bo ja też roztrzepana jestem termin z 1 usg na 2 września, z OM na 18 sierpień, ale raczej mam się sugerować tym pierwszym bo wszystkie parametry małej na każdym prenatalnym są zgodne z późniejszym terminem to myślę, że uda mi się z Nim jeszcze zobaczyć bo szyjka długa, zamknięta, póki co nic nie wskazuje na szybki poród.Ja byłam na wizycie hmmm... Najdalej wczoraj [emoji16][emoji16] a na kiedy masz termin ? Bo wybiera się na urlop w szpitalu i chyba gdzieś po 5 sierpnia dopiero będzie
Na pierwszej wizycie możesz być zdziwiona. Może ci się przedstawiać 3 razy, pisać smsy .. jest roztrzepany. Jak ci powie żeby mu nie przerywać to nie złośliwie , tylko po to że potem zapomni co miał powiedzieć [emoji16][emoji16] moim zdaniem bardzo dobry lekarz. Sprawdza wszystko dokładnie na wizycie. Ja siedziałam wczoraj 50minut więc przez takie coś ma opóźnienia w przyjmowaniu. Odpowie ci na wszystkie pytania, daje swój numer telefonu . Bezpośredni [emoji39]
A co do sprzętu to uważam że mają dobry sprzęt . W szpitalu krwiaka mi nie było widać a na tym sprzęcie bez problemu. To jest ogólnie nowa i dobrze wyposażona placówka