reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mezul pojechal rano do pracy.. i zasnelam,snilo mi sie moje dziecie.. wszystkim przedstawialam "oto Michalina Gaja.." a ona sobie tak slodko lezala w wozku ❤ pozniej snila mi sie moja praca ze cos tam chcialam sprawdzic i poszlam na magazyn.. na podlodze byla klatka i siedzial sobie tam malutki bialy chomiczek.. przypadkowo go wypuscilam.. tzn zwial mi sukinkot,i go gonilam,szukalam ,az w koncu kupilam nowego,tzn dwa, ktore sie rozmnozyly i mialy mioty.. :/
Meczy mnie to juz.. seks nie wchodzi w gre bo moj jest mega zmeczony po pracy. Poza tym ta glowka malej jest baaardzo nisko z przodu juz i troche sie obawiam.. moze niepotrzebnie.. ale jednak..
Sie smiejemy z mezem ze mala go posluchala,bo mowi do niej zeby jeszcze teraz nie wychodzila,tak do niedzieli bo on musi gazetke zmodyfikowac a jest przy tym co robic i czasu ma bardzo malo :/ ech..

reklama
Ja o 5 wstałam a o 6 znów usnelam i teraz wstałam także luzik, widzę ze raczej towarzystwo mamy dzisiaj wyspane [emoji3]
@Angelika22 super, trzymam kciuki !
@KatiNails sto latek dla synka [emoji512]
Za równy miesiąc, 20.08 mam 2ga rocznice ślubu [emoji873]️ co można kupić mężowi? Czy już urodzenie dziecka będzie wystarczającym prezentem?[emoji3]
Ja na większe okazje zazwyczaj kupuję zegarki, bo mój mąż uwielbia, a samemu szkoda mu wydać kasy :)

Jak twoje dz

Powiedz jak twoje dzieco zareagowaly na pokoje ❤❤❤
Mi sie cos dzieje juz od paru tyg i dupa z tego idzie tylko.. mimo ze szyjki juz nue mam ,maka nisko i blisko.. i co.. :/ juz mnie to wkurza.. chyba zaczne skakac ,albo biegac ,albo brzuch masowac zeby sie rozkrecilo.. :/
Masuj sutki, widzialam na innym forum ze dziewczynie to pomogło:D

Hehe Oki, no właśnie nad tymi skierowaniami w Luxmedzie na podkarpaciu się zastanawiałam bo w Krk dostałam do karty ciąży wykaz badań na konkretne tygodnie (z tym idę do laboratorium) i tu to jest moje skierowanie, lekarz nic mi nie wystawia sama sobie tego pilnuje, a ostatnio w Jarosławiu nie uznali tego za skierowanie i musiałam się na wizytę umawiać żeby skierowanie zostało wypisane :/.
@karkula309 a jak jest u Ciebie? Dostajesz skierowanie na każdej wizycie? Skierowanie musi być wydrukowane czy może mają je w systemie Luxmed po tym jak lekarz je wystawi? Zobacz załącznik 879366Zobacz załącznik 879367
Nie do mnie pytanie, ale też odpowiem. Ja w lux medzie w Katowicach dostałam takie same kartki. Ale mimo to, na każdej wizycie dostaję skierowanie na badania, one są w systemie lux med, nie na kartce :)

reklama
Mezul pojechal rano do pracy.. i zasnelam,snilo mi sie moje dziecie.. wszystkim przedstawialam "oto Michalina Gaja.." a ona sobie tak slodko lezala w wozku [emoji173] pozniej snila mi sie moja praca ze cos tam chcialam sprawdzic i poszlam na magazyn.. na podlodze byla klatka i siedzial sobie tam malutki bialy chomiczek.. przypadkowo go wypuscilam.. tzn zwial mi sukinkot,i go gonilam,szukalam ,az w koncu kupilam nowego,tzn dwa, ktore sie rozmnozyly i mialy mioty.. :/
Meczy mnie to juz.. seks nie wchodzi w gre bo moj jest mega zmeczony po pracy. Poza tym ta glowka malej jest baaardzo nisko z przodu juz i troche sie obawiam.. moze niepotrzebnie.. ale jednak..
Sie smiejemy z mezem ze mala go posluchala,bo mowi do niej zeby jeszcze teraz nie wychodzila,tak do niedzieli bo on musi gazetke zmodyfikowac a jest przy tym co robic i czasu ma bardzo malo :/ ech..
Nie dziwię Ci się. Bo to męczy takie czekanie. Tyle objawów porodowych plus szyjka, rozwarcie... a tu nic więcej się nie dzieje.
Ja mówię właśnie tak, że przez te bóle itp to mógłby się już rodzić, a jak jeszcze nie jego pora i jeszcze chce posiedzieć w brzuchu to niech się bóle uspokoją. Albo w jedną albo w drugą :(
Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Ja sobie tłumaczę, że z każdym dniem jesteśmy bliżej na pewno [emoji16]

Do góry