E
Ewka34
Gość
Mezul pojechal rano do pracy.. i zasnelam,snilo mi sie moje dziecie.. wszystkim przedstawialam "oto Michalina Gaja.." a ona sobie tak slodko lezala w wozku ❤ pozniej snila mi sie moja praca ze cos tam chcialam sprawdzic i poszlam na magazyn.. na podlodze byla klatka i siedzial sobie tam malutki bialy chomiczek.. przypadkowo go wypuscilam.. tzn zwial mi sukinkot,i go gonilam,szukalam ,az w koncu kupilam nowego,tzn dwa, ktore sie rozmnozyly i mialy mioty.. :/
Meczy mnie to juz.. seks nie wchodzi w gre bo moj jest mega zmeczony po pracy. Poza tym ta glowka malej jest baaardzo nisko z przodu juz i troche sie obawiam.. moze niepotrzebnie.. ale jednak..
Sie smiejemy z mezem ze mala go posluchala,bo mowi do niej zeby jeszcze teraz nie wychodzila,tak do niedzieli bo on musi gazetke zmodyfikowac a jest przy tym co robic i czasu ma bardzo malo :/ ech..
Meczy mnie to juz.. seks nie wchodzi w gre bo moj jest mega zmeczony po pracy. Poza tym ta glowka malej jest baaardzo nisko z przodu juz i troche sie obawiam.. moze niepotrzebnie.. ale jednak..
Sie smiejemy z mezem ze mala go posluchala,bo mowi do niej zeby jeszcze teraz nie wychodzila,tak do niedzieli bo on musi gazetke zmodyfikowac a jest przy tym co robic i czasu ma bardzo malo :/ ech..