reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny a jakich aplikacji używacie do liczenia skurczy?
Ja tej będę
Screenshot_20180720-095126.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180720-095126.jpg
    Screenshot_20180720-095126.jpg
    81,4 KB · Wyświetleń: 287
Ja sobie zainstalowalam taki prosty bez z zbędnych reklam i jest ok. Podczas porodu lepiej żeby mi jakieś dziwne rzeczy nie wyskakiwały w tel :)
Screenshot_2018-07-20-09-53-22-541_pl.sinnotech.contractionscounter.png
Screenshot_2018-07-20-09-53-26-674_pl.sinnotech.contractionscounter.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-20-09-53-26-674_pl.sinnotech.contractionscounter.png
    Screenshot_2018-07-20-09-53-26-674_pl.sinnotech.contractionscounter.png
    18,1 KB · Wyświetleń: 260
  • Screenshot_2018-07-20-09-53-22-541_pl.sinnotech.contractionscounter.png
    Screenshot_2018-07-20-09-53-22-541_pl.sinnotech.contractionscounter.png
    8,7 KB · Wyświetleń: 264
Jak twoje dz
Hejka :)

@oliwiapatrycja serdeczne gratulacje , jestem zachwycona twoja córeczka , taka duza i włosy jakie piekne !! Dałaś radę - jestes super dziewczyno !!

@Luiza. i @Ankan dziewczyny co u was?

@KatiNails i @Ewka34 u was juz cos sie dzieje z czopami- No ciekawe jak to sie rozkręci ..

@Fiorna nie martw sie ja tez mam termin dopiero na 20 sierpnia z om , wiec nie zamierzam rodzic w lipcu - zaciskam nogi i odliczam , żebym tylko do 36 a potem do 37 itd .. a jak z gardłem ? Mnie tez zaczęło bolec i drapać przez klimatyzacje w domu, włączyłam bo było tak duszno , ze lało sie ze mnie a teraz gardelko boli :(

Dziewczyny ciesze sie z waszych udanych wizyt . Ja Teraz pewnie bede troche mniej na forum, bo dzieci wczoraj wróciły i sa tez teściowie u nas. Bede czytać co napisalyscie w nocy i rano :) dzis mam usg ciekawe ile moje „chucherko” wazy . W każdym bądź razie uciska mi na lewa pachwinę niezle i odbyt zaczął mnie tez bolec :(
Powiedz jak twoje dzieco zareagowaly na pokoje ❤❤❤
Mi sie cos dzieje juz od paru tyg i dupa z tego idzie tylko.. mimo ze szyjki juz nue mam ,maka nisko i blisko.. i co.. :/ juz mnie to wkurza.. chyba zaczne skakac ,albo biegac ,albo brzuch masowac zeby sie rozkrecilo.. :/

Dzień dobry ;) i ja melduję się w dwupaku :)
u mnie padało w nocy, a teraz przestało, ale dalej pochmurno :( wyspałam się dzisiejszej nocy ;) na siku wstawałam tylko raz o dziwo hehe :D @KatiNails wszystkiego najlepszego dla synka :) jak się czujesz?

reklama
Witajcie , ja dziś rodzę [emoji5] najpierw zaczynamy od oxy jak nie pójdzie to cc . Jestem już zdana na lekarzy . Nadciśnienie , białko w moczu , obrzęki , łożysko zniszczone oraz mały przybrał Max 80g przez 2 tyg . Lekarz mówi ze nie ma co czekać , 37+2 :) proszę o kciuki a mam nadzieje kolejny raz wchodząc na forum będę mamusia [emoji7]
Trzymam kciuki kochana.. super.. ❤❤❤❤❤

Do góry