reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cały dzień mnie dzisiaj zgaga męczy.. Miałam kilka dni już spokój i na noc tylko mleko wystarczyło. Już się cieszyłam , że może brzuszek opadł i tak na żołądek nie uciska. To masz.. Rennie wzięłam byle chwilę przeszło żeby zasnąć.

Któraś z Was pisała o czarnej pipce☺ Ja sobie akurat tam nie zaglądałam , ale za to dzisiaj zauważyłam , że moje sutki bardzo bardzo pociemniały. Są ciemno brązowe a na samym końcu prawie czarne. No jak u murzynki ☺ Wielkościowo sutki się nie zmieniły tylko ten kolor. Wczoraj jeszcze nie były takie.
W pierwszej ciąży moje piersi zmieniły się dopiero po porodzie i pod względem rozmiaru i koloru sutków. A teraz rewolucja od samego początku ☺

Dobranoc dziewczyny. Idę spać póki Rennie działa ☺
Ciekawe czy jutrzejszy dzień też zaowocuje dzidziusiem po drugiej stronie brzuszka..

reklama
Cały dzień mnie dzisiaj zgaga męczy.. Miałam kilka dni już spokój i na noc tylko mleko wystarczyło. Już się cieszyłam , że może brzuszek opadł i tak na żołądek nie uciska. To masz.. Rennie wzięłam byle chwilę przeszło żeby zasnąć.

Któraś z Was pisała o czarnej pipce☺ Ja sobie akurat tam nie zaglądałam , ale za to dzisiaj zauważyłam , że moje sutki bardzo bardzo pociemniały. Są ciemno brązowe a na samym końcu prawie czarne. No jak u murzynki ☺ Wielkościowo sutki się nie zmieniły tylko ten kolor. Wczoraj jeszcze nie były takie.
W pierwszej ciąży moje piersi zmieniły się dopiero po porodzie i pod względem rozmiaru i koloru sutków. A teraz rewolucja od samego początku ☺

Dobranoc dziewczyny. Idę spać póki Rennie działa ☺
Ciekawe czy jutrzejszy dzień też zaowocuje dzidziusiem po drugiej stronie brzuszka..
Ja dzisiaj zauwazylam, że mam jakieś lewe te moje cycki..K masuje lewego to z prawej leci mleko i na odwrót. Dziwne :p

Kolejna bezsenna noc .. mój już chrapie bo o 3 na ryby jedzie :o
O Matko[emoji16] wiem, że pasja pasją, ale nie skumam tych facetów nigdy[emoji16] nikt w życiu by mnie nie wyciągnął w środku nocy, żeby siedzieć gdzieś w ciemnościach i czekać aż się coś złowi[emoji16] Byłaś kiedyś Klaudia z Kamilem na rybach tak o świcie?[emoji16][emoji16]

Ja o tej porze to mogę jedynie z imprezy do domu wracać [emoji16]

Super ☺
Najważniejsze , że masz już to za sobą i masz Malutką całą i zdrową, możesz ją przytulać, dotykać, całować ☺
Mąż był przy porodzie ? A synek już widział siostrę?
Odpoczywaj sobie. Ja pierwszą noc ani na sekundę oka nie zmrużyłam pewnie z wrażenia. Jeszcze raz gratulacje ☺
Mąż był od początku do końca :) a synek zobaczy siostrę w domu już bo do szpitala go nie wpuszcza bo ma 3 lata :) tęsknię za nim bo już od poniedziałku go nie widziałam :) ja też chyba nie usne mała spala od 19 do 23 a ja zamiast chwilę pospać to się na nią patrzyłam :)
Dziękuję :)
Milo mi się czyta komentarze od was dziewczyny, aż czasem to się wzruszam :) :) dzięki za miłe słowa :) :)

@oliwiapatrycja malutka spokojna ? Pije z cyca ? Ucałuj ja od cioci !:***
Ssie ładnie chuciaz mam małe cycki b/c moze jeszcze nie mam pokarmu mega dużo ale narazo wystrcza, najada się bo nie płacze i ładnie pospala od 19 do 23 później znów possala raz z jednej raz z drugiej piersi pokręciło się i znów śpi .A np te kobiety z sali mają wielkie cyce i mają problem już były na dokarmianiu alko problem z chwytaniem. Także nie o rozmiar tutaj chodzi :p

reklama
Ssie ładnie chuciaz mam małe cycki b/c moze jeszcze nie mam pokarmu mega dużo ale narazo wystrcza, najada się bo nie płacze i ładnie pospala od 19 do 23 później znów possala raz z jednej raz z drugiej piersi pokręciło się i znów śpi .A np te kobiety z sali mają wielkie cyce i mają problem już były na dokarmianiu alko problem z chwytaniem. Także nie o rozmiar tutaj chodzi :p

To dajesz mi nadzieje, bo ja się martwię właśnie czy będę miała pokarm, bo chciałabym karmić córeczkę, a to pierwsza ciąża i nie wiem kompletnie czego się spodziewać. A przed ciążą miałam niezbyt duży biust, przy ciąży wiadomo przybrał „masy” hah, ale żadnej siary nic nie mam jeszcze, nic nie boli, jedynie się zrobiły coraz większe suty hah i żyły wychodzą a tak to ciekawa jestem czy po porodzie ruszy produkcja [emoji16] to super, że tak się udało u Was :) i jaka mała kochana spioszka z niej :)

Do góry