miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bylam.. to sie przykrylam kocem na lezaku i spalamO Matko[emoji16] wiem, że pasja pasją, ale nie skumam tych facetów nigdy[emoji16] nikt w życiu by mnie nie wyciągnął w środku nocy, żeby siedzieć gdzieś w ciemnościach i czekać aż się coś złowi[emoji16] Byłaś kiedyś Klaudia z Kamilem na rybach tak o świcie?[emoji16][emoji16]
Ja o tej porze to mogę jedynie z imprezy do domu wracać [emoji16]
Hyhy ja tezJa wyprawiłam męża do pracy i kładę się dalej do wyrka
Kochana przede wszystkim to się nie stresuj. W większości przypadków to stres blokuje laktacje. Wiem po sobie i swoich znajomych.To dajesz mi nadzieje, bo ja się martwię właśnie czy będę miała pokarm, bo chciałabym karmić córeczkę, a to pierwsza ciąża i nie wiem kompletnie czego się spodziewać. A przed ciążą miałam niezbyt duży biust, przy ciąży wiadomo przybrał „masy” hah, ale żadnej siary nic nie mam jeszcze, nic nie boli, jedynie się zrobiły coraz większe suty hah i żyły wychodzą a tak to ciekawa jestem czy po porodzie ruszy produkcja [emoji16] to super, że tak się udało u Was i jaka mała kochana spioszka z niej
To tak jakby ci sie moja ciąża poprzednia wysnuła był chłopiec i dziewczynka tylko on leżał pod nia zgnieciony i cała ciąże nie wiedziałam jak bedzie wyglądałŚniło mi się że urodziłam bliźniaki! Chłopca i dziewczynkę! Ze tego chłopca nie było widać na usg bo że tak za Mają się schował [emoji33]
U mnie całe szczęście nie odszedł cały, więc mam nadzieję wytrzymać jeszcze półtora tygodnia do 37+0. :/Hejka
@oliwiapatrycja serdeczne gratulacje , jestem zachwycona twoja córeczka , taka duza i włosy jakie piekne !! Dałaś radę - jestes super dziewczyno !!
@Luiza. i @Ankan dziewczyny co u was?
@KatiNails i @Ewka34 u was juz cos sie dzieje z czopami- No ciekawe jak to sie rozkręci ..
@Fiorna nie martw sie ja tez mam termin dopiero na 20 sierpnia z om , wiec nie zamierzam rodzic w lipcu - zaciskam nogi i odliczam , żebym tylko do 36 a potem do 37 itd .. a jak z gardłem ? Mnie tez zaczęło bolec i drapać przez klimatyzacje w domu, włączyłam bo było tak duszno , ze lało sie ze mnie a teraz gardelko boli
Dziewczyny ciesze sie z waszych udanych wizyt . Ja Teraz pewnie bede troche mniej na forum, bo dzieci wczoraj wróciły i sa tez teściowie u nas. Bede czytać co napisalyscie w nocy i rano dzis mam usg ciekawe ile moje „chucherko” wazy . W każdym bądź razie uciska mi na lewa pachwinę niezle i odbyt zaczął mnie tez bolec