reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam narazie taką dzidzie obok hah
IMG_0226.JPG

Załączniki

• IMG_0226.JPG
    IMG_0226.JPG
    476,5 KB · Wyświetleń: 296
reklama
O Matko[emoji16] wiem, że pasja pasją, ale nie skumam tych facetów nigdy[emoji16] nikt w życiu by mnie nie wyciągnął w środku nocy, żeby siedzieć gdzieś w ciemnościach i czekać aż się coś złowi[emoji16] Byłaś kiedyś Klaudia z Kamilem na rybach tak o świcie?[emoji16][emoji16]

Ja o tej porze to mogę jedynie z imprezy do domu wracać [emoji16]
Ja bylam.. to sie przykrylam kocem na lezaku i spalam :D

To dajesz mi nadzieje, bo ja się martwię właśnie czy będę miała pokarm, bo chciałabym karmić córeczkę, a to pierwsza ciąża i nie wiem kompletnie czego się spodziewać. A przed ciążą miałam niezbyt duży biust, przy ciąży wiadomo przybrał „masy” hah, ale żadnej siary nic nie mam jeszcze, nic nie boli, jedynie się zrobiły coraz większe suty hah i żyły wychodzą a tak to ciekawa jestem czy po porodzie ruszy produkcja [emoji16] to super, że tak się udało u Was :) i jaka mała kochana spioszka z niej :)
Kochana przede wszystkim to się nie stresuj. W większości przypadków to stres blokuje laktacje. Wiem po sobie i swoich znajomych.

Hejka :)

@oliwiapatrycja serdeczne gratulacje , jestem zachwycona twoja córeczka , taka duza i włosy jakie piekne !! Dałaś radę - jestes super dziewczyno !!

@Luiza. i @Ankan dziewczyny co u was?

@KatiNails i @Ewka34 u was juz cos sie dzieje z czopami- No ciekawe jak to sie rozkręci ..

@Fiorna nie martw sie ja tez mam termin dopiero na 20 sierpnia z om , wiec nie zamierzam rodzic w lipcu - zaciskam nogi i odliczam , żebym tylko do 36 a potem do 37 itd .. a jak z gardłem ? Mnie tez zaczęło bolec i drapać przez klimatyzacje w domu, włączyłam bo było tak duszno , ze lało sie ze mnie a teraz gardelko boli :(

Dziewczyny ciesze sie z waszych udanych wizyt . Ja Teraz pewnie bede troche mniej na forum, bo dzieci wczoraj wróciły i sa tez teściowie u nas. Bede czytać co napisalyscie w nocy i rano :) dzis mam usg ciekawe ile moje „chucherko” wazy . W każdym bądź razie uciska mi na lewa pachwinę niezle i odbyt zaczął mnie tez bolec :(

Śniło mi się że urodziłam bliźniaki! Chłopca i dziewczynkę! Ze tego chłopca nie było widać na usg bo że tak za Mają się schował [emoji33]
To tak jakby ci sie moja ciąża poprzednia wysnuła :) był chłopiec i dziewczynka tylko on leżał pod nia zgnieciony i cała ciąże nie wiedziałam jak bedzie wyglądał :)
Jak dzis sie czujesz ?

reklama
Hejka :)

@oliwiapatrycja serdeczne gratulacje , jestem zachwycona twoja córeczka , taka duza i włosy jakie piekne !! Dałaś radę - jestes super dziewczyno !!

@Luiza. i @Ankan dziewczyny co u was?

@KatiNails i @Ewka34 u was juz cos sie dzieje z czopami- No ciekawe jak to sie rozkręci ..

@Fiorna nie martw sie ja tez mam termin dopiero na 20 sierpnia z om , wiec nie zamierzam rodzic w lipcu - zaciskam nogi i odliczam , żebym tylko do 36 a potem do 37 itd .. a jak z gardłem ? Mnie tez zaczęło bolec i drapać przez klimatyzacje w domu, włączyłam bo było tak duszno , ze lało sie ze mnie a teraz gardelko boli :(

Dziewczyny ciesze sie z waszych udanych wizyt . Ja Teraz pewnie bede troche mniej na forum, bo dzieci wczoraj wróciły i sa tez teściowie u nas. Bede czytać co napisalyscie w nocy i rano :) dzis mam usg ciekawe ile moje „chucherko” wazy . W każdym bądź razie uciska mi na lewa pachwinę niezle i odbyt zaczął mnie tez bolec :(
U mnie całe szczęście nie odszedł cały, więc mam nadzieję wytrzymać jeszcze półtora tygodnia do 37+0. :/
Daj znać po wizycie :*

Do góry