GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Mozesz pisac o postepach przygotuje sie psychicznieChyba odezwę się dopiero już po porodzie bo nie chce Was stresować :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozesz pisac o postepach przygotuje sie psychicznieChyba odezwę się dopiero już po porodzie bo nie chce Was stresować :*
Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.Mozesz pisac o postepach przygotuje sie psychicznie
Trzymaj się Kochana! I nie jedz, może lepiej wypij coś z cukrem,zeby mieć siłę! Trzymam kciuki!!!Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Wiem jedno to moje ostatnie dziecko
To powinno sie jesc przed? Beda Ci robic lewatywe?Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Kochana to nie jedz bo mozesz pozniej zwymiotowac czasami.. nie zmuszaj sie :*Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Tu chodzi raczej o to zeby nie zaslabnac przy porodzie ja pamietam ze nic nie jadlam bo nie moglam nic przelknac z boluTo powinno sie jesc przed? Beda Ci robic lewatywe?
Tez bym chyba nie dała rady zjeść przy bólach .Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Ja jadłam kolację a w szpitalu byłam rano i dali mi kroplówki wzmacniające bo położna powiedziała że lepiej żebym nie jadła bo zwymiotuje. I w sumie powiem Wam że o jedzeniu pomyślałam dopiero o 18 czyli 24 h bez jedzenia było.T
Tu chodzi raczej o to zeby nie zaslabnac przy porodzie ja pamietam ze nic nie jadlam bo nie moglam nic przelknac z bolu