reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Leżałam wcześniej i nawet udało mi się zdrzemnąć ale obudził mnie bezdech, jak próbowałam odkaszlnąć to czułam jakby mi się tkanka w przełyku odrywała... przy oddychaniu strasznie charcze i póki co boję się położyć. Szkoda że w ciąży jest ograniczenie w lekach.. jak nie przejdzie to może się przejdę do rodzinnego

Lepiej wybierz się do lekarza :) zdrówka życzę:*

reklama
Dzień dobry ;) u mnie kolejny ponury dzień, cały czas pada deszcz;/ aż nic się człowiekowi nie chce, a muszę dziś jechać z l4 do pracy. Głowa mnie boli od samego rana. Mam nadzieję, że niedługo przestanie padać, ale nie zapowiada się na to niestety ;/
Leje trzeci dzień pod rząd i końca nie widać...odechciewa się[emoji4]

Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Wiem jedno to moje ostatnie dziecko
Aż tak strasznie boli? :( kochana, trzymaj się tam. Wszystkie nas to czeka, a ty przynajmniej już dzisiaj będziesz miała córcie przy sobie :*

Daj mi tego deszczu :D u nas już chyba z dobry miesiac nie padało, trawa sucha jak siano, drzewa wygladaja jakby już jesień była. Masakra jak zacznie dobrze padac to powodze będą...
No u nas trzeci dzień i noc leje. Niby fajnie, ale już się zaczynają podtopienia piwnic itd. Znajomi wczoraj musieli wzywać straż, bo wody w piwnicy po kolana. A to tylko w mieście... mam nadzieję, że w końcu przestanie padać

No u nas trzeci dzień i noc leje. Niby fajnie, ale już się zaczynają podtopienia piwnic itd. Znajomi wczoraj musieli wzywać straż, bo wody w piwnicy po kolana. A to tylko w mieście... mam nadzieję, że w końcu przestanie padać
Tak złe, tak nie dobrze...
A gdzie to tak ciagle pada? Ty nie jesteś przypadkiem z okolic Katowic?

Dzień dobry

@oliwiapatrycja powodzenia!!!! Trzymam Kciuki!!!

Ja jak ostatnio pojechałam do szpitala to też się mnie pytali czy jadłam śniadanie, jak mówiłam, że nie to proponowała mi chociaż herbatę z cukrem. Jak nie chciałam to chociaż wody kazała mi się napić.

Dziewczyny trzymam kciuki za dobre wiadomości na Wizytach!!!

@KatiNails sokojnie możesz zrobić tak z tortem. A jakie masy dajesz? Jak na bazie masła to spokojnie dzień wcześniej, a jeżeli śmietana to ja myślę, że na.swiezo najlepiej.

Mój mąż właśnie pojechał na Berlin. Ja zaraz trochę poprasuje i będę dalej leżeć. Potem na wpaść do mnie sąsiadka na kontrol , czy wszystko ok.

reklama

Ja już mam dość tego deszczu..eh no już są podtopienia i stan alarmowy wprowadzają, oby przestało padać ...

Do góry