Lustysia
Fanka BB :)
@oliwiapatrycja Trzymam kciuki za szybki poród ;* Dawaj znać na bieżąco w miarę możliwości
Powodzenia dla dziewczyn dziś wizytujących
Powodzenia dla dziewczyn dziś wizytujących
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja i @AvaliaHej dziewczynki
A ja dopiero wstałam dziś nawet dobrze się spało Dziś bez większych obowiązków takze leniuchuje
Któraś dziś wizytuje?
Miłego dnia dla wszystkich :*
@oliwiapatrycja czekamy na info z porodówki
A to rozwarcie macicy to jest po prostu takie rozwarcie zwykłe? Myślałam że to co innego to też miałam od 36 tyg i lekarka pozwoliła robić wszystko mimo toDziękuję Kochana... wiesz, przez ten czas 2 miesięcy ja wychodziłam z inicjatywą każdej praktycznie rozmowy...I narazie nie chce więcej tego robić, nie chce czuć,że mi tylko zależy... jestem przekonana,że on myśli,że rozmawiamy przecież "normalnie",więc o co mi chodzi... wczoraj mój szwagier poprosił męża o pomoc. Była taka sytuacja,że siostra zadzwoniła mnie zapytać czy nie będzie za późno jak przyjadą po męża koło 22. Powiedziałam jej,że dam jej do telefonu męża. On z nią gadał (A siostra lekko wcięta byla) więc się do mnie usmiechal i pokazywał na słuchawkę,że ta pitoli,a na końcu rozmowy powiedział do siostry"Dobra,daje Ci Twoja siostre,A moja zone". I może to śmiesznie dla Was brzmi,ale ja nie lubię jak on tak robi... W niedzielę przyjeżdża teściowa, siostra męża z chłopakiem. Jeśli wtedy on będzie przy nich dla mnie miły,normalny,ciepły, to na pewno miarka się przegnie...
Ja miałam wczoraj 36+5 I mam rozwarcie na 2 cm. Lekarz kazał się pooszczedzac do piątku. A wtedy powiedział,że mogę robić wszystko.
Hehehe, nie rozumiem, to co myślałaś?A to rozwarcie macicy to jest po prostu takie rozwarcie zwykłe? Myślałam że to co innego to też miałam od 36 tyg i lekarka pozwoliła robić wszystko mimo to
Nie wiem [emoji16] to rozwarcie MACICY mnie zmyliło [emoji16][emoji16][emoji16]Hehehe, nie rozumiem, to co myślałaś?
Może lepiej idź do lekarza na wszelki wypadek?[emoji4]Tak mnie właśnie wzięło to gardło, katar i ból głowy...ale gorączki na szczęście nie mam
Na lajcie możesz upiec biszkopty szybciej[emoji4]Dziewczyny myślicie że mogę dziś upiec biszkopt, jutro dopiero przełożyć masami, a w sobotę udekorować? W sobotę dla dziadków urodziny robimy.
Czekamy na wieści[emoji8]i powodzenia![emoji16]Chyba mi czop wyleciał takie wielkie coś boli w chu... I już zdążyłam się popłakać z tego wszystkiego :/ zaraz będę mieć ktg i pewnie będę musiała dzwonić po męża
No koniecznie napisz co u was[emoji16] i @Avalia również[emoji16]U mnie dzis nocka nawet spoko.. kilka razy mialam skurcze ale do wytrzymania.. zobaczymy co powie mi dzis ginekolog [emoji14] pewnie ze jest wszystko super i jeszcze pani nie rodzi.. ech..
Powodzenia !! Oby szybko poszło i jak najmniej boleśnieU mnie oznacza napewno wyleciał cały z krwią , miałam balonik rano wyleciał i skurcze mam okropne chwilami dzisiaj raczej urodze
Z synkiem wyleciał mi podbarwiony krwią to tego samego dnia był poród