reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak pięknie [emoji7] mogę u Ciebie zamieszkać ? :D

Pełnia będzie 27.07 :)

❤️ Czekamy w takim razie na Malwinke ❤️

Super :):):) duża niunia już :):):)

I ja ❤️

Żyje , żyje :D

Ty będziesz Zaraz przede mną [emoji23]
u mnie wszystko okej. Boli mnie brzuch jak na okres trzeci dzień i kręgosłup , bez przerwy mnie trzyma ale funkcjonuje normalnie więc czekam na 3 sierpnia :)

Połóż się w te kulki , przy okazji zrobisz sobie masaż pleców :D

Ja wpisałam sobie : fazy księżyca listopad 1997 w google. Wpisz sobie datę urodzenia meza i Ci wyjdzie :) dziękuje. Jeszcze nie pora :p

Ja mam takie :p Zobacz załącznik 878791

Trzymam kciuki za Was :*

Fajnie, że wizyta udana i same dobre wiadomości :)

Nie mam pojęcia.. mnie od wczoraj łechtaczka boli, nie mogę się dotknąć. Piersi też w ciągu dwóch dni mi strasznie urosły, napecznialy , nawet mój zauważył jak masował :p
Posmaruj kremem może .. :(

Szpieg :D

Haha no 40 stron :o nie mogłam Was dogonić :D
Jasne wpadaj !!!:)

reklama
Haha no nie zaprzeczę, że wreszcie mam takie cycki o jakich marzyłam [emoji16] Podobają mi się duże [emoji16]
Mi się moja fioletowa mała nie podoba [emoji854][emoji854] nie no ja akurat cycków większych to bym nie chciała .. i nie podobają mi się w ciąży :( powiększyła mi się otoczka sutkowa i są takie wiszące .. staram się nie patrzeć na nie nawet :(
trudno najwyżej kiedyś będę je mężowi pokazywać tylko na leżąco.. przynajmniej mi nie powie że mam pępek między cyckami bo się na boki rozjadą a nie do dołu [emoji39]

Melduje ze wracam do domu w dwupaku! Ktg w normie, lekarz chciał żebym w sobotę przyjechała powtórzyć ale po badaniu ginekologicznym zmienił zdanie i powiedział żebym jutro przyszła ;) położna oczywiście marudzi żebym się nastawiła na czekanie bo jutro mają full pacjentek ale nie mam zamiaru odpuszczać. Przyjdę z książką, woda i kanapka i mogę siedzieć nawet cały dzień :)

Cycki to i tak lepsze jak brzuch. Bo ja teraz do zlewu nie dostaje.. chyba że stanę na palcach i brzuch włożę częściowo do zlewu [emoji23] ale tak się nie da myć naczyn bo chlapie mi się na brzuch
Hyhyhy tez tak mam.. a tak jestem wygieta, jak na seks od tylu hyhyhy
A co do cyckow.. nie ma to jak je szukac pod pacha w lozku [emoji23]

reklama
Do góry