Mi pomógł kiedyś sudocrem na podrażnienia na piłce. Od 2-3 tyg używam wkładek tena lady i jest super, nie odparza się one lepiej chłoną wilgoć i zapach.No wlasnie mi tez sie poci.. moze to odparzenie jest.. nie nosilam wkladek od dluzszego czasu,a zaczelam od szpitala wtedy.. wiec zrezygnowalam.. smaruje clotrimazolum.. :/
reklama
Na piłce hehe, na pipce miało byćMi pomógł kiedyś sudocrem na podrażnienia na piłce. Od 2-3 tyg używam wkładek tena lady i jest super, nie odparza się one lepiej chłoną wilgoć i zapach.
G
gosc12
Gość
Jakie wielkie [Emoji23] ledwo wyszłam z zerówki, tu nie ma czego zazdrościc [emoji23] hahaZajebi*ście. Wy macie wielkie cycki a ja mam czarna czy tam fioletowa cipke.. i gdzie tu sprawiedliwość się pytam [emoji52][emoji54][emoji848][emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️
Kasiula8989
Fanka BB :)
Dziękuje. Czyli ojcostwo możemy iść uznać i nadać nazwisko jeszcze w ciąży tak ?
Ale jeszcze nie mają potwierdzenia , że dziecko jest na świecie ani nic, dlatego mam wątpliwości. I te dwie rzeczy możemy załatwić w urzędzie stanu cywilnego u nas w mieście , czy w mieście gdzie mała się będzie rodziła ?
Pewnie u was tam.gdzie jesteście zameldowani bo dziecko jest meldowane automatycznie tam gdzie mama.
Zadzwoń jutro z rana i dokladnie dopytaj
E
Ewka34
Gość
Tak wlasnie czytalam.. ale mysle ,moze faktycznie sobie obtarlas na pilce [emoji23]Na piłce hehe, na pipce miało być
HahaTak wlasnie czytalam.. ale mysle ,moze faktycznie sobie obtarlas na pilce [emoji23]
Kasiula8989
Dziękuje. Czyli ojcostwo możemy iść uznać i nadać nazwisko jeszcze w ciąży tak ?
Ale jeszcze nie mają potwierdzenia , że dziecko jest na świecie ani nic, dlatego mam wątpliwości. I te dwie rzeczy możemy załatwić w urzędzie stanu cywilnego u nas w mieście , czy w mieście gdzie mała się będzie rodziła ?
. Uznanie ojcostwa przed narodzinami dziecka
Jednakże na szczęście w świetle przepisów kodeksu rodzinnego i opiekuńczego (art. 75. § 1) ojcostwo można uznać jeszcze przed urodzeniem się dziecka już poczętego.
W tym przypadku procedura wygląda tak, że rodzice powinni udać się do właściwego (według miejsca zamieszkania matki) Urzędu Stanu Cywilnego. Mężczyzna oświadcza przed kierownikiem urzędu, że jest ojcem dziecka, a matka dziecka potwierdza (jednocześnie albo w ciągu trzech miesięcy od dnia oświadczenia mężczyzny).
Podczas tej procedury kierownik Urzędu Stanu Cywilnego wyjaśnia rodzicom przepisy regulujące obowiązki i prawa wynikające z uznania, przepisy o nazwisku dziecka oraz różnicę pomiędzy uznaniem ojcostwa a przysposobieniem (adopcją) dziecka. Rodzice powinni mieć ze sobą dokumenty tożsamości. Przyszła matka powinna wykazać, że jest w ciąży, a więc musi mieć ze sobą aktualne zaświadczenie lekarskie o ciąży.
Prosze
Anulaa88
@klaudiaa975 załatwcie to sobie, jak najszybciej[emoji4] Będziecie mieć spokojną głowę [emoji16]
reklama
Maljan
Mi generalnie podobają się piersi dość duże i zawsze marudziłam, że mam trochę za małe [emoji14] ciekawe tylko czy po porodzie i karmieniu nie będą brzydszeMi się moja fioletowa mała nie podoba [emoji854][emoji854] nie no ja akurat cycków większych to bym nie chciała .. i nie podobają mi się w ciąży powiększyła mi się otoczka sutkowa i są takie wiszące .. staram się nie patrzeć na nie nawet
trudno najwyżej kiedyś będę je mężowi pokazywać tylko na leżąco.. przynajmniej mi nie powie że mam pępek między cyckami bo się na boki rozjadą a nie do dołu [emoji39]