reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak pięknie [emoji7] mogę u Ciebie zamieszkać ? :D

Pełnia będzie 27.07 :)

❤️ Czekamy w takim razie na Malwinke ❤️

Super :):):) duża niunia już :):):)

I ja ❤️

Żyje , żyje :D

Ty będziesz Zaraz przede mną [emoji23]
u mnie wszystko okej. Boli mnie brzuch jak na okres trzeci dzień i kręgosłup , bez przerwy mnie trzyma ale funkcjonuje normalnie więc czekam na 3 sierpnia :)

Połóż się w te kulki , przy okazji zrobisz sobie masaż pleców :D

Ja wpisałam sobie : fazy księżyca listopad 1997 w google. Wpisz sobie datę urodzenia meza i Ci wyjdzie :) dziękuje. Jeszcze nie pora :p

Ja mam takie :p Zobacz załącznik 878791

Trzymam kciuki za Was :*

Fajnie, że wizyta udana i same dobre wiadomości :)

Nie mam pojęcia.. mnie od wczoraj łechtaczka boli, nie mogę się dotknąć. Piersi też w ciągu dwóch dni mi strasznie urosły, napecznialy , nawet mój zauważył jak masował :p
Posmaruj kremem może .. :(

Szpieg :D

Haha no 40 stron :o nie mogłam Was dogonić :D
Jasne wpadaj !!!:)

reklama
Haha no nie zaprzeczę, że wreszcie mam takie cycki o jakich marzyłam [emoji16] Podobają mi się duże [emoji16]
Mi się moja fioletowa mała nie podoba [emoji854][emoji854] nie no ja akurat cycków większych to bym nie chciała .. i nie podobają mi się w ciąży :( powiększyła mi się otoczka sutkowa i są takie wiszące .. staram się nie patrzeć na nie nawet :(
trudno najwyżej kiedyś będę je mężowi pokazywać tylko na leżąco.. przynajmniej mi nie powie że mam pępek między cyckami bo się na boki rozjadą a nie do dołu [emoji39]

Melduje ze wracam do domu w dwupaku! Ktg w normie, lekarz chciał żebym w sobotę przyjechała powtórzyć ale po badaniu ginekologicznym zmienił zdanie i powiedział żebym jutro przyszła ;) położna oczywiście marudzi żebym się nastawiła na czekanie bo jutro mają full pacjentek ale nie mam zamiaru odpuszczać. Przyjdę z książką, woda i kanapka i mogę siedzieć nawet cały dzień :)

Cycki to i tak lepsze jak brzuch. Bo ja teraz do zlewu nie dostaje.. chyba że stanę na palcach i brzuch włożę częściowo do zlewu [emoji23] ale tak się nie da myć naczyn bo chlapie mi się na brzuch
Hyhyhy tez tak mam.. a tak jestem wygieta, jak na seks od tylu hyhyhy
A co do cyckow.. nie ma to jak je szukac pod pacha w lozku [emoji23]

reklama
Do góry