reklama
Gienio
Fanka BB :)
Będzie wszystko dobrze! Ja na pewno będę miała cięcie,więc chyba po prostu nie będę brała zastrzyków przed zabiegiem a tylko po..porozmawiam o tym z ginekologiem przy kolejnej wizycie.No to jest jakaś masakra, zastrzyki trzeba brać a jak coś nagle będzie się działo to najlepiej żeby dobę nie było brane, jeszcze jakby było wiadomo kiedy to dokładnie nastąpi to by człowiek jakos zaplanowal, nawet dwóch ostatnich zastrzyków nie brał żeby przypadkiem krwotok się nie pojawił. A co do narkozy to co prawda tylko raz tak miałam, ale skoro coś takiego się pojawiło to może być znow... kolejny zabieg to miałam już znieczulenie od pasa w dół, ale wtedy zastrzyków nie brałam. Miejmy nadzieje, ze nie będą musieli ciąć i ze akcja nie zacznie się w moim przypadku w nocy, bo ja zawsze przed snem biore zastrzyki.
karkula309
Ja tak mam od początku ciazy . Mogłabym jeść i jeść a jak nie zjem to wtedy chce mi się wymiotować [emoji16]Czy ktoś też ma taki wzmożony apetyt jak ja?
Jadłabym i jadła..bez końca a dupa rośnie i brzuch też
Meml
Mój mąż już wrócił z zakupami, więc zaraz biorę się robienie obiadu. I zameldował się w Lidlu, że jak będą dostępne Monsieur Cuisine to dostanie wiadomość, a ja będę miała swój prezent. @KatiNails zrobiłaś dobra reklamę .
Powiem Wam, że mój mąż jest młodszy ode mnie o 8 lat. Pomimo młodego wieku jest bardzo dojrzały i podchodzi bardzo rozsadnie do życia .
Powiem Wam, że mój mąż jest młodszy ode mnie o 8 lat. Pomimo młodego wieku jest bardzo dojrzały i podchodzi bardzo rozsadnie do życia .
Fiorna
Ja tak mam od początku ciazy . Mogłabym jeść i jeść a jak nie zjem to wtedy chce mi się wymiotować [emoji16]
Dobrze że nie jestem sama..bo zaczęła bym się zastanawiać czy ze mną wszystko ok
zanka200389
Dziewczyny z tymi chlopami tak jest. Ale że swojej perspektywy mogę Wam powiedzieć ze jeśli facetowi zależy na rodzinie to się zmienia. Może i potrzebują więcej czasu albo jakiegoś kopa w dupe ale z wiekiem zmieniają myślenie
Meml
Ja też cały czas bym coś jadla, ale to chyba z nudów tak mam.Dobrze że nie jestem sama..bo zaczęła bym się zastanawiać czy ze mną wszystko ok
karkula309
O fajnie że masz takiego młodego męża. Ja to co chwilę się zastanawiam czy tak za 10 lat nie wymienić na młodszy model [emoji16][emoji16]Mój mąż już wrócił z zakupami, więc zaraz biorę się robienie obiadu. I zameldował się w Lidlu, że jak będą dostępne Monsieur Cuisine to dostanie wiadomość, a ja będę miała swój prezent. @KatiNails zrobiłaś dobra reklamę .
Najważniejsze że się dogadujecie a wiek to tylko cyferki, nie są ważne [emoji8]
Znam jedno małżeństwo z różnica wiekowa podobną do waszej , że kobieta jest starsza. Świetnie się dogadują i oby tak zostało
Bajunia
Myślę że to naczynko jakieś pękło przy badaniu tym bardziej, że czułaś ból. Ja w sumie też po badaniach gin zazwyczaj troszkę plamiłam. Powinno Ci przejść zaraz. ☺Miałam przed południem badanie szyjki tak tam grzebał że bolało a teraz jak poszłam do łazienki to krew i przy podcieraniu.. Jezu tak się przestraszyłam , pierwszy raz mam jakieś krwawienie i przeżywam
I ze 3 razy się pytał czy czuje jakieś skurcze po tym badaniu .. a rano ktg dobrze wyszlo
reklama
oliwiapatrycja
Ja też tak mam , 1.5 godz temu zjadłam obiad 2 dania szpitalny a już jestem głodnaDobrze że nie jestem sama..bo zaczęła bym się zastanawiać czy ze mną wszystko ok