reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dokladnie.. i te mdlosci.. masakra.. wczoraj nawet rozwolnienia dostalam.. ale to moze od golabkow z kapusta w srodku lub winogrona ( mialam straszne parcie na winogrono sklepowe,ogolnie go nie jem bo chemia sama ;))
Mnie teraz codziennie czyści, ale może to być od zwiększonej dawki magnezu. I dodatkowo ja przyjmuje magnez w płynie, a nie w tabletkach.

A u nas po śniadanku i leżę jak foka hah
IMG_0854.JPG

Załączniki

• IMG_0854.JPG
    IMG_0854.JPG
    273,3 KB · Wyświetleń: 325
Spalo mi sie dzis nawet dobrze ;) tylko dwa razy bylam siku :D nad ranem byl ten skurcz ktory nie puszczal ,a sie gnojek rozkrecal.. i zamiast czuwac i liczyc to usnwlam pozniej snilo mi sie ze wody mi odeszly,przebudzilam sie i odruchowo sprawdzilam czy nie jest mokro :D w czwartek mam wizyte u gina :p

@Vanilia120 - ja mam stopy spuchnięte. Nie jakoś dramatycznie ale od dwóch tygodni to cały czas opuchlizna widoczna: palce serdelki i na szerokość większą stopa.

Pojechałam wczoraj na basen i lekko się zdziwiłam bo jest w remoncie. Obraziłam się śmiertelnie, wyszukałam w necie inny i pojechałam 3 km dalej. A tam spokój, brak dziecięcych wrzasków, bulgoczącego jaccuzi. Poplywalam sobie pół godziny non stop i dzida do domu ogarnąć coś przed przyjazdem gości. Zrobiłam crumble jablkowo-wisniowe z lodami śmietankowymi. pogadaliśmy, żona kuzyna opowiedziała o swoim porodzie, pobawiliśmy się z ich 1.5 rocznym synkiem, a potem jak pojechali to jeszcze z Sz na spacer wyleglismy. Dzień intensywny az mnie ze zmęczenia kolana bolały ;) dziś będzie spokojniej a jutro rano idę na USG pomierzyć malucha :D

reklama
Do góry