reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Ankan cudowne wiadomości. Wracaj do sił i pełnej sprawności A Borys niech rośnie zdrowo. Swoją drogą jaki duży z niego chłopiec:) ogromne gratulacje.
@oliwiapatrycja wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Pomyślnego rozwiązania;)
@Ewka34 Jak się dziś czujesz? Ja już myślałam że wczoraj się coś u Ciebie rozkręci :)
@klaudiaa975 dobre wiadomości. Czyli jeszcze chwila ;)

Ja coś miałam kiepska noc. Coraz mi ciężej się wygodnie położyć. Miałam w planie zrobić dziś bigos. Zobaczymy czy się uda. I obowiązkowo kimnąć się dziś muszę :)
Niestety nic z tego ;) czesto mialam napinanie, i bole okresowe..
Dzis juz drugi raz nam bole przepowiadajace.. czyli mocne bol okresowy i jakby krzyzowe? Nad ranem i teraz mnie chwycilo.. moze z tydz jeszcze moze dwa ;) malej cos sie chyba nie spieszy ;) tylko wkurza mnie to ze non stop cos mnie boli mocno jak u staruszki :)

reklama
Niestety nic z tego ;) czesto mialam napinanie, i bole okresowe..
Dzis juz drugi raz nam bole przepowiadajace.. czyli mocne bol okresowy i jakby krzyzowe? Nad ranem i teraz mnie chwycilo.. moze z tydz jeszcze moze dwa ;) malej cos sie chyba nie spieszy ;) tylko wkurza mnie to ze non stop cos mnie boli mocno jak u staruszki :)
Ta końcówka da trochę popalić. Codziennie coś....

J
Ja goliłam w nd przed poniedziałkową wizytą i też już czułam , że jest inna właśnie taka miękka i jakby opuchnięta ☺
Ja wlasnie nie golilam 9 miesiecy,jedynie maz mi podcinal,chodzilo o bakterie :D wiedzialam ze jest mieciutka,ale nie az tak :D a teraz mowie,ogole bo jakbym nie zdarzyla to baba mi bedzie obca golic.. :pl

Są takie sytuacje, ale żeby tak do 30-35 tygodnia nie zorientować się o ciąży, nie widzieć zmieniającego się ciała, nie czuc parcia na pęcherz, jakichkolwiek mdłości itd? No nie wiem, dziwne dosyć [emoji5]
6 miesięcy to raczej jakiś 25 tydzień a nie 35. Co nie zmienia faktu, że mi też wydaje się dziwne żeby nic kompletnie nie zauważyć :)

reklama
Mi wczoraj kurier przyniosl stanik do karmienia. W tym tyg przyjdzie jeszcze jeden, pluszak dla Marty i szumis dla Leo.
W ogóle moja teściowa zamówiła lalke dla Marty. Takiego prawdziwego bobasa, chłopca. Jak wrócimy z Leonardo ze szpitala to ona dostanie swojego dzidziusia z pampersami i ubrankami.

Do góry