madziula92
Fanka BB :)
Super wiadomości gratulacje :*Dzień Dobry . chciałem się przedstawić jestem Borys i postanowiłem 16.07 przyjść na świat. Ważę 3130g i mam 57cm wielkości. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomości gratulacje :*Dzień Dobry . chciałem się przedstawić jestem Borys i postanowiłem 16.07 przyjść na świat. Ważę 3130g i mam 57cm wielkości. Pozdrawiam
Jak tam Twoje samopoczucie?Dzień dobry dziewczyny. Jutro wizyta mam nadzieje ze ostatnia i będziemy się zapisywać na Cc.
@Ankan gratulacje. Teraz juz z górki [emoji4]
@oliwiapatrycja wszystkiego co najlepsze[emoji11]
... Mnie wszystko puchnie nogi ręce. Rano palcy nie mogę zgiac
Słodki jeżu! Gdzie to się kupuje?Tak [emoji5][emoji736]
Ale super wieści Gratulacje dla ciebie i synkaDzień Dobry . chciałem się przedstawić jestem Borys i postanowiłem 16.07 przyjść na świat. Ważę 3130g i mam 57cm wielkości. Pozdrawiam
Trudno juz je dostac tez kiedys szukalam i znalazlam w intermarcheSłodki jeżu! Gdzie to się kupuje?
Mi puchną najbardziej u nóg..
No co wy, u nas nawet w biedronce ostatnio przy kasie widziałam [emoji16]Trudno juz je dostac tez kiedys szukalam i znalazlam w intermarche
Oj kochana, coraz gorsze. Kręgosłup mnie boli krzyż tez. Od trzech dni krocze mnie boli. Brzuch mi się obniżył i zgaga mnie przynajmniej nie męczy....Jak tam Twoje samopoczucie?
Kazdy rejon inne zaopatrzenie? Chyba ze u mnie wykupili wtedy gdy szukalamNo co wy, u nas nawet w biedronce ostatnio przy kasie widziałam [emoji16]