reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry.
Jak wasze noce? Spokój czy przeboje? Mnie dziś ma z budzil ok 4tej bo mu się chyba na amory zebrało A mi się śniło właśnie że będę do niego pociągiem jechać. I mu przez sen odpowiedziałam że musi odpuścić bo mam pociąg na 4.30 i się spóźnię A jadę do niego do Warszawy;)
Dziś w planach większe porządki.i spokój :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

reklama
Hej Dziewczyny :)
Całą niedziele podczytywalam ale.nie miałam siły pisać, jakiś spadek formy mnie dopadł:( Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej tymbardziej że jestem sama cały dzień z synem bo Mąż ma dodatkową pracę:)
Zjemy śniadanko i przejdziemy się do rossmana po kosmetyki do szpitala:)
Przelewalyscie w te małe buteleczki czy bierzecie cały np szampon czy tam żel?

Dziewczyny powodzenia na wizytach :*
A dla wszystkich miłego dnia :)

Dzień dobry.
Jak wasze noce? Spokój czy przeboje? Mnie dziś ma z budzil ok 4tej bo mu się chyba na amory zebrało A mi się śniło właśnie że będę do niego pociągiem jechać. I mu przez sen odpowiedziałam że musi odpuścić bo mam pociąg na 4.30 i się spóźnię A jadę do niego do Warszawy;)
Dziś w planach większe porządki.i spokój :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Witam Panie:)
Ja właśnie wracam z ostatnich już badań krwi;) mile zaskoczenie, bo pustki w laboratorium. Noc miałam kiepską,bo chciało się z ilu,A do badania rano musiałam oddać...Ale jakoś dałam radę. Jeszcze mój trzylatek o 5 rano się zsikal trzeci raz do łóżka.... no ale nic. Na 14 jadę do fryzjera:) teraz śniadanko i chyba trochę odpocznę.

Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)

Ja sobie czekam na magiczna 7.00 aż otworzą mi diagnostykę :), oczywiście w czwartek zapomniałam sobie kupić pojemniczek i nie poszłam w piatek na badania tylko muszę isc dzisiaj, o 11 moja upragniona wizyta u ginekologa ahh zobaczę mojego dzidziusia po 4 tyg, tak się stęskniłam za tym ekranamikiem, zobaczymy co mi powie po badaniach szyjki, ostatnio miałam tam gmeranie 2 miesiące temu bo miesiąc temu było same prenatalne ... ale mnie zssie z głodu... dziś postanowiłam sobie zrobić foto usg, myśle ze jest dużo wyraźniejsze niż sam wydruk :)
Trzymam kciuki za wizytę.☺
Mi raz wydrukował gin buźkę właśnie w formie zdjęcia. Nie wiem czy jest wyraźniej niż wydruk. Inaczej, bo na innym papierze i w kolorze. Ale tydzień temu jak miałam wizytę to mój Mały nie chciał buźki pokazać i był już główką za nisko żeby go podejrzeć.

Witam Panie:)
Ja właśnie wracam z ostatnich już badań krwi;) mile zaskoczenie, bo pustki w laboratorium. Noc miałam kiepską,bo chciało się z ilu,A do badania rano musiałam oddać...Ale jakoś dałam radę. Jeszcze mój trzylatek o 5 rano się zsikal trzeci raz do łóżka.... no ale nic. Na 14 jadę do fryzjera:) teraz śniadanko i chyba trochę odpocznę.

Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)
Ja sobie poszłam do diagnostyki na 7 bo stwierdziłam ze o 8 koleją na cały korytarz... i co ? Koleją na 15 osób, ustalam już to bo większość to dziadki o laskach i mi było głupio się wpychać, ale ledwo co było tam tak duszno... ja jeszcze ani o chlebie :D chyba u mnie tak w poniedziałki ...

Trzymam kciuki za wizytę.☺
Mi raz wydrukował gin buźkę właśnie w formie zdjęcia. Nie wiem czy jest wyraźniej niż wydruk. Inaczej, bo na innym papierze i w kolorze. Ale tydzień temu jak miałam wizytę to mój Mały nie chciał buźki pokazać i był już główką za nisko żeby go podejrzeć.
Ja tez jeszcze jej nie widziałam dokładnie, bo już 4 wizytę ma nogi na głowie do tego przykrywa się rączkami, troche mnie zasmucilas ze im niżej tym gorzej :D myślałam ze im większa tym wkoncu zobaczę mocne rysy do kogo podobna :p

Całą niedziele podczytywalam ale.nie miałam siły pisać, jakiś spadek formy mnie dopadł:( Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej tymbardziej że jestem sama cały dzień z synem bo Mąż ma dodatkową pracę:)

Ja kupiłam w Rossmanie tylko szampon, żel pod prysznic i pastę do zębów w mini wersji. Żel do intymnej miałam zużyte pół butelki to już spakowałam , a ja używam lactacyd to on butelkę ma małą to mało miejsca zajmuje niż np pół litrowa ziaja. ☺
Miłego dnia ☺

reklama
Dzień dobry :) my dalej w szpitalu w dwupaku

Ja mam normalnej wielkości szampon, odżywkę, żel pod prysznic i resztę kosmetyków.

Wszystkim wizytującym życzę dzis powodzenia i samych dobrych wiesci :)

Ostatnia edycja:
Do góry