Bajunia
Fanka BB :)
Hej. Ja w sobotę jadę na ostatnie już pobranie krwi i mocz☺Witam Panie
Ja właśnie wracam z ostatnich już badań krwi mile zaskoczenie, bo pustki w laboratorium. Noc miałam kiepską,bo chciało się z ilu,A do badania rano musiałam oddać...Ale jakoś dałam radę. Jeszcze mój trzylatek o 5 rano się zsikal trzeci raz do łóżka.... no ale nic. Na 14 jadę do fryzjera teraz śniadanko i chyba trochę odpocznę.
Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Synem się nie przejmuj. U takich dzieci to nie jest problem. Jeszcze się pewnie będzie mu zdarzać od czasu do czasu. Moja córa bardzo szybko zaczęła wołać siku i kupę w dzień i od 2 roku życia była już bez pampersa. A w nocy niestety dłużej jej się zeszło. Na noc miała zakładaną pieluszkę potem tylko ceratkę i chyba do 3 lat co noc było mokro. Potem ja się zawzięłam i każdej nocy raz wysadzałam ją na nocnik, tak trochę ją budziłam i mówiłam , że robimy siku. Nieraz się udało , że już się nie zesikała a nieraz mimo wysadzenia było mokro. W końcu po kilku miesiącach z dnia na dzień przestałam ją wysadzać i albo sama się budziła i wstawała na siku albo przesypiała całą noc na sucho. To miała wtedy prawie 3 i pół roku i od tej pory chyba raz jej się przydarzyło jak była chora i miała gorączkę.