reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dokładnie:) a może jutro może w przyszłym tygodniu nigdy nic nie wiadomo kiedy się zacznie :) Ty tak samo wkoncu w sobotę zaczynasz 39 tydzień także w każdej chwili już możesz rodzić :)

Nie czuję się jeszcze mimo tych skurczy , boli itp. nie czułam żeby mała w kanał wchodziła czy jakiegoś rozpierania w miednicy. Ale może nie muszę tego czuć i poród przyjdzie niespodziewanie :) nie mogę się jej doczekać juuz ❤️ jak tak to leki, podtrzymywanie , leżenie. A jak można rodzić to dziecku się nie chce :D

reklama
O jejku po tym to dopiero bym sikala haha. Wiem, że mogę pić też inne płyny, ale jakoś soki i herbata do mnie nie przemawia.
A herbata jest chyba moczopędna to bardziej by sie chcialo siusiu i też wypłukuje jakieś witaminy , to lepiej chyba wodę pić :)
Albo jakieś soki do wody :)
Ja np przy anemi jak biorę żelazo to nie powinnam pić herbaty :)

Wypiłam już dwa litry wody i normalnie czuje jak zaraz wszystko zwrócę hehe. Masakra. Do kibla chodzę tak często że aż mi się pojawiły bole okresowe, ale mam nadzieję że moja szyjka nieszczęsna trzyma. Mam fajna aplikację na telefon która przypomina o piciu wody i można sobie zapisywać ile się wypiło.

O ekstra :) ściągam to sobie, bo u mnie ostatnio problem z piciem wody coś ;(

Obiecałam to wstawiam zdjęcia :) pomalowana sypialnia, zlożona komoda, kącik dla malucha w trakcie przygotowywania ;)Zobacz załącznik 876260Zobacz załącznik 876261Zobacz załącznik 876262Zobacz załącznik 876263Zobacz załącznik 876264
Ślicznie i miły kolor :)
Zobacz załącznik 876267Zobacz załącznik 876268

Jest i on, fotelik dla małej ;) maxi cosi cabriofix.

Jeszcze muszę ogarnac jak ten daszek się robi tam hah xd

A synek już sprawdza oczywiście, wczoraj fotel dziś fotelik. On to ma pewnie rozkminy niezłe co tu się wyprawia i po co te wszystkie rzeczy.
Moja psina też każdy ciuszek i gadzet do Małego sprawdza i wącha :)

I zostałam sama w domu. Enno zawiózł Martę na próbę z tańców, a sam jedzie do szkoły. Martę po probie przywiezie sąsiad. Zamówiłam 100 wieszaków i mogę w szafie poprze wieszaczki ubrania. Ostatnio taka mieszanina wieszakowa mi się zrobiła. Ale nie wiem czy się nie wziąć za to jutro rano na spokojnie.
Ja dzisiaj nie robiłam obiadu. Rozmroziłam tylko zupę dla Marty.

reklama
Do góry