reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

20180702_190606.jpg

33+3 tc☺
Mąż mi mówi że wyglądam jakbym schowała sobie arbuza pod bluzkę ☺ a tam tylko Piotruś siedzi ☺
Dziewczyny wzięłam taki dobrze ciepły prysznic, rozgrzałam się i nawet bez stękania udało mi się majty założyć. A srogo mnie dziś w krzyżu rąbało.
Także na ból kręgosłupa polecam gorący prysznic☺
Dobranoc ☺

Załączniki

• 20180702_190606.jpg
    20180702_190606.jpg
    724,8 KB · Wyświetleń: 403
reklama
Zobacz załącznik 873181
33+3 tc☺
Mąż mi mówi że wyglądam jakbym schowała sobie arbuza pod bluzkę ☺ a tam tylko Piotruś siedzi ☺
Dziewczyny wzięłam taki dobrze ciepły prysznic, rozgrzałam się i nawet bez stękania udało mi się majty założyć. A srogo mnie dziś w krzyżu rąbało.
Dobranoc ☺

Ale fajny brzuszek masz ☺️.
Z gorącymi kąpielami i prysznicami też trzeba uważać, żeby skurczy nie wywołać.

Czemu ja myslalam, ze pomiędzy naszymi terminami 2 dni roznicy? :D ja mam termin na 16 a Ty??
Na 13.08[emoji16]
Zobacz załącznik 873181
33+3 tc[emoji5]
Mąż mi mówi że wyglądam jakbym schowała sobie arbuza pod bluzkę [emoji5] a tam tylko Piotruś siedzi [emoji5]
Także na ból kręgosłupa polecam gorący prysznic[emoji5]
Dobranoc [emoji5]
Wygląda, jak arbuzik[emoji16] idealnie[emoji16]

Zobacz załącznik 873181
33+3 tc[emoji5]
Mąż mi mówi że wyglądam jakbym schowała sobie arbuza pod bluzkę [emoji5] a tam tylko Piotruś siedzi [emoji5]
Także na ból kręgosłupa polecam gorący prysznic[emoji5]
Dobranoc [emoji5]
Ale masz duży brzuś [emoji7]

Właśnie w de facto na TTV było o przenośnych aparatach do ktg w ciąży że w niektórych prywatnych klinikach są do wypożyczenia że samemu w domu można robić . Chyba Karolina będzie miała takie coś jak dobrze pamiętam :)

Właśnie w de facto na TTV było o przenośnych aparatach do ktg w ciąży że w niektórych prywatnych klinikach są do wypożyczenia że samemu w domu można robić . Chyba Karolina będzie miała takie coś jak dobrze pamiętam :)

Tak, podobno za tyg na wizycie mi za 50 zł wypożyczy i chyba do końca ciąży także wam wyślę zdj i wszystko jak to wyglada i działa :)

reklama
Zobacz załącznik 873181
33+3 tc☺
Dobranoc ☺
Brzuszek fajowy i rzeczywiście spory , czy Piotruś duzo wazy obecnie ? Bo ja tez mam spory brzuch , ale Astrid jest średniakiem wagowo .

Mi wczoraj Maź rozmasował kość ogonowa i krzyż oliwka bo tez bardzo bolało i po takim masażu jest zawsze lepiej . Mała lezy buzia do kręgosłupa i nogami do dołu , wiec mi tam w środku wtyka nogi stopy i kopie bardzo . Czasami kopnie w szyjkę , czasami w pęcherz a czasami wlasnie tam po plecach nisko .

Do góry