Maljan
Fanka BB :)
Hahahahaha nie no nie [emoji23] ale raz umyjesz z mamą, a później pokaże Ci jeszcze położna inny sposób [emoji16][emoji16]Aaa czyli 2 dni bym mogła nie myc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahaha nie no nie [emoji23] ale raz umyjesz z mamą, a później pokaże Ci jeszcze położna inny sposób [emoji16][emoji16]Aaa czyli 2 dni bym mogła nie myc
@miloscwczasachpopkultury co Cię tak mało tutaj dzisiaj?
Sama bym chciala wiedzieć kiedy kontrolaByle by cię doprowadzil już do końca. Nie przejmuj się jego humorkami a po połogu kiedy trzeba iść na kontrole ? Po 6 tygodniach ?
Czemu ja myslalam, ze pomiędzy naszymi terminami 2 dni roznicy? ja mam termin na 16 a Ty??Ja po wizycie [emoji4] dzisiaj 34+1 tc.
Michał waży 2380g[emoji4]cały czas ułożony główką w dół[emoji4]łożysko 1 stopień, szyjka długa i zamknięta[emoji4] ból w pochwie spowodowany naciskiem główki, która jest strasznie nisko i naciska mi na szyjkę[emoji4] Odpowiednia ilość wód płodowych [emoji4] Wszystko ok w skrócie[emoji16]za 2 tygodnie wizyta i wtedy mi gbs pobierze[emoji16]
Dla mnie to jest wlasnie wygoda, bo pojde raz na jakiś czas 1-1,5h mam piękne paznokcie i spokoj, bo nie musze się meczyc z lakierem czy ze się złamie paznokieć, pilowaniem itd. Ale to indywidualna sprawa jak kto woli Fajnie jak paznokcie są mocne oby tak zostałoŚliczne paznokcie dziewczyny macie
Sama z chęcią bym sobie robila, ale to co miesięczne chodzenie do kosmetyczki mnie zniechęca na szczęście teraz w ciąży mam tak mocne i ładne paznokcie , że tylko bezbarwnym lakierem pomalować wystarczy zwykły po dwóch dniach mi odpryskuje ;/
A co dwa / trzy dni muszę piłować tak szybko rosną. Zostawiła bym takie długie ale mama mnie goni , że pojadę do szpitala , nie zdążę obciąć i będę dziecko drapać [emoji16]
Nie dobrze, naprawdę przykra ta Twoja końcówka ciazy... Trzymam kciuki, aby szybko ustał ten okropny ból. Najgorzej jak idziesz do toalety, bo czujesz parcie na pęcherz, a później się okazuje ze wcale Ci się nie chciało a apropo dzidzi jeszcze, to nie udało się jednak zobaczyć twarzy malutkiej? Wciąż skryta?Dziękujee :*
No bez niego bym chyba w depresję jakaś wpadła. Nawet bym się nie przykryła.
Pojechał po takie słupki steropianowe żeby mi pod nogi łóżka podłożyć to leżałam tak z pół godziny w bez ruchu i płakałam. Nie przykryta, bez chusteczek , bez picia. Ja nie wiem jak dzieci czy osoby starsze , chore, leżą same w szpitalu bez opieki, zostawione same sobie.. przerażająca taka niemoc.
Do toalety chce mi się ciagle niestety. Ale boje się nawet podnieść.. na USG widziałam jak mała ma główkę milimetr od mojego pęcherza , to już wiem dlaczego mam takie fale : siku! Zesikam się! Nie chcę mi się!
Hehehe
czujnie podczytuje, ale nie mam siły jakoś dziś być aktywna, ale duchem jestem z Wami i jak miło, że zauważyłaś [emoji5][emoji5]
Czekamy na pizzę i oglądamy z moim Bartkiem Batmana [emoji847][emoji170]