reklama
Od tyg pobolewają mnie lędźwie i podbrzusze dziś zauważyłam ze odszedł mi delikatnie czop służbowy, mój ginekolog jest do poniedziałku na urlopie i co mam robić? Czekać? Chyba nie zacznę rodzic? W niedziele wchodzę dopiero w 32 tydz, zaczynam się stresować...
E
Ewka34
Gość
To moze masz to co ja.. :/ moze jedz na IP niech cie zbadaja..Od tyg pobolewają mnie lędźwie i podbrzusze dziś zauważyłam ze odszedł mi delikatnie czop służbowy, mój ginekolog jest do poniedziałku na urlopie i co mam robić? Czekać? Chyba nie zacznę rodzic? W niedziele wchodzę dopiero w 32 tydz, zaczynam się stresować...
Anulaa88
Fanka BB :)
Dla świętego spokoju jedź do szpitala. Bo masz cały weekend przed sobą i będziesz się stresować. A może okaże się, że wszystko jest ok[emoji4]Od tyg pobolewają mnie lędźwie i podbrzusze dziś zauważyłam ze odszedł mi delikatnie czop służbowy, mój ginekolog jest do poniedziałku na urlopie i co mam robić? Czekać? Chyba nie zacznę rodzic? W niedziele wchodzę dopiero w 32 tydz, zaczynam się stresować...
aniaczarnula
U nas tez podają w razie wW szpitalu jak się nie ma pokarmu itp czy dokarmiają dzieci to podają swoje mleko nie trzeba brać swojego i butelek , przynajmniej tak u mnie jest , bo synka kiedyś trochę dokarmiali
madziula92
U nas tez podają w razie w
Zazwyczaj tak jest na siłę każą Ci karmić piersią..a jak nie masz pokarmu to lipa..w ostateczności już dają butelkę
Na razie dwie saszetki enfamil haA takie pytanie mam, czysta ciekawość. Czy kupujecie jakieś mleko mm w razie wu, czy dopiero jak będziecie pod ścianą? A jeśli tak, to jakie.
A później najwyżej jak będzie potrzeba to dam po tym mężowi opakowanie i poleci kupić do sklepu
E
Ewka34
Gość
Moja corka robi dzis pierwszy raz nalesniki ❤
Meml
Super dziewczyna! Pięknie dba o mamę!!!Moja corka robi dzis pierwszy raz nalesniki ❤
reklama
E
Ewka34
Gość
Dzieki jestem dumna z niej ❤❤Super dziewczyna! Pięknie dba o mamę!!!