reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziś właśnie urodziła jedna dziewczyna, miała jeszcze do terminu jakoś 3 tyg i tak mi napisała, że cala ciąża super, bez większych atrakcji, zero skurczy wcześniej, jakiegoś znaku, a dziś rano o 5 dostała bólu brzucha jak na okres, krwawienia i po paru h urodziła synka :)

Zobacz załącznik 872059
No czyli kompletnie różnie to bywa [emoji16] ale z tymi oknami to wg mnie trochę nieodpowiedzialnie już i ja bym się bała jakbym dostała krwawienia, że to łożysko się odkleiło. Ale całe szczęście, że u niej wszystko dobrze się skończyło i urodziła zdrowego synka :)

reklama
A takie pytanie mam, czysta ciekawość. Czy kupujecie jakieś mleko mm w razie wu, czy dopiero jak będziecie pod ścianą? A jeśli tak, to jakie.

A takie pytanie mam, czysta ciekawość. Czy kupujecie jakieś mleko mm w razie wu, czy dopiero jak będziecie pod ścianą? A jeśli tak, to jakie.
Ja kupiłam już . Sama bym o tym nie pomyślała ale położna mi uświadomiła że w nocy czy w niedzielę najbliższą aptekę mam 30km dalej [emoji23] wzięłam małe opakowanie za 15zl i niech leży [emoji4]

34+4 .... wyniki alt .aspt. i kwasy zolciwe do du.....to mnie trzymają sprawdzają wszystko bo z tą chorobą to różnie bywa (niestety) więc wolę być pod stałą kontrola niż w domu panikowac
Nie no to faktycznie lepiej byc w szpitalu.. oby bylo wszystko dobrze.. ja teraz jestem w domu i mam delikatne skurcze.. czasem wieksze,roznie,non stop nęci mnie podbrzusze i krzyz i pachwiny.. ale jakos mysle pozytywnie ;)

reklama
No czyli kompletnie różnie to bywa [emoji16] ale z tymi oknami to wg mnie trochę nieodpowiedzialnie już i ja bym się bała jakbym dostała krwawienia, że to łożysko się odkleiło. Ale całe szczęście, że u niej wszystko dobrze się skończyło i urodziła zdrowego synka :)

Dokładnie tak :)

Ja to dopiero z moim zamierzam tak 10-15 lipca wysprzątać generalnie całe mieszkanie, łącznie z myciem okien, ściągniemy zasłony itd do prania, lodówkę odsunie się, pralkę, w szafkach i szafie wszystko powyciera itd. I tez u mnie okna to umyje mój Bartek, wole nie ryzykować.

Do góry