Dorota14
Zaangażowana w BB
No to twoja o tydzień starsza bo ja dokładnie 34 +1Ja mam 35+1 wg mojego gina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to twoja o tydzień starsza bo ja dokładnie 34 +1Ja mam 35+1 wg mojego gina
To już taki dobry tydzień nie martw się. Dadzą Ci sterydy , magnez. Leż spokojnie i spróbuj wytrwać do 36 :*I na dodatek
Tydzien 34,mialam jeszcze twardnienia brzucha dość bolesne ale z ktg nic nie wykazalo
To super, że tak powiedział każdy dzień ważny, a tydzień szybciutko minie ja dzisiaj kończę 35 [emoji16][emoji16][emoji16]Ja z tym terminem tez sie pogubilam juz hyhyhy [emoji14] tak,wg niego mam przetrzymac jeszcze tydz i bedzie oki
Nie martw się :* juz nie dlugo, wytrzymasz ehh cały czas się musimy przejmować..Cholera wie hyhy zobaczymy.. musze wyluzowac troche
To tylko kilka dni różnicy ja bym chyba przełożyła jeśli by piekło choćby z tego powodu żeby jak najszybciej przestało piec [emoji5] mnie często piecze i często byłam przez to na wizycie co tydzieńMyślicie , że powinnam przełożyć wizytę z poniedziałku na jutro ? Już nie chodzi mi o te skurcze, bóle itp. bo to pewnie normalne na tym etapie. Ale zastanawia mnie to pieczenie w pochwie. Podczas sikania i teraz jak leżę też czuje.. pieczenie i pulsowanie. Martwię się , żeby to nie byla jakaś infekcja.. czy może i ja zaczynam panikować jak @Ewka34 ? [Emoji23]
Moze infekcje masz.. nie panikuje tylko schizujeMyślicie , że powinnam przełożyć wizytę z poniedziałku na jutro ? Już nie chodzi mi o te skurcze, bóle itp. bo to pewnie normalne na tym etapie. Ale zastanawia mnie to pieczenie w pochwie. Podczas sikania i teraz jak leżę też czuje.. pieczenie i pulsowanie. Martwię się , żeby to nie byla jakaś infekcja.. czy może i ja zaczynam panikować jak @Ewka34 ? [Emoji23]
Z tego co ja słyszałam i czytałam, to teraz wymiary już nie wpływają na termin, bo dziecko po prostu może być większe lub mniejsze. A termin z usg liczy się tylko ten z pierwszego prenatalnego.Mógł tez się zmienić lekko termin ze względu na wymiary dziecka ja miałam rzekomo 5 sierpnia, teraz już 4 sierpnia także dziś mam np 34+4 dzień i za 3 dni zaczynamy 36 tydzień [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Znieczulenie jest za darmo, przynajmniej u nas i myślałam, że to już standard, że za darmoA znieczulenie to ja nie mam pojęcia ja rodziłam bez żadnego znieczulenia gazow itp także nie mam pojęcia jak z tym może być
Hyhyhy mi z wymiarow dzis termin z usg wyszedl na 18 sierpienZ tego co ja słyszałam i czytałam, to teraz wymiary już nie wpływają na termin, bo dziecko po prostu może być większe lub mniejsze. A termin z usg liczy się tylko ten z pierwszego prenatalnego.
Jakby patrzeć na wymiary to mój mały jest 5-7 dni starszy i termin miałabym te kilka dni wcześniej, a wszyscy trzymają się 2 sierpnia