G
gosc12
Gość
Teraz sikalam i nic.. ta końcówka ciąży jest magiczna [emoji16]Moze infekcje masz.. nie panikuje tylko schizuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz sikalam i nic.. ta końcówka ciąży jest magiczna [emoji16]Moze infekcje masz.. nie panikuje tylko schizuje
No właśnie. Trzy dni tylko. Dlatego jutro rano zobaczę jak się będę czuła i wrazie czego zadzwonię do mojego lekarza. [Emoji5]To tylko kilka dni różnicy ja bym chyba przełożyła jeśli by piekło choćby z tego powodu żeby jak najszybciej przestało piec [emoji5] mnie często piecze i często byłam przez to na wizycie co tydzień
U nas chyba nikt jeszcze nie urodził mój mały już ma raczej więcej niż 2500g [emoji16]@Ewka34 lepiej niech mala jeszcze posiedzi wiec lez kobieto To nie jest tak, ze po porodzie wczesniaczka puszczaja do domu jak osiagnie wage 2500?? Chyba ktoras z dziewczyn sierpniowych, ktora juz urodzila tak pisala
Dokladnie... mnie rozpiera w miednicy nadal.. moze mala juz sie ustawia..Teraz sikalam i nic.. ta końcówka ciąży jest magiczna [emoji16]
Dziękuje bardzoo [emoji5][emoji9]Super wieści! Cieszę się razem z Tobą
M
Dokladnie... mnie rozpiera w miednicy nadal.. moze mala juz sie ustawia..
Przynajmniej wiemy co może nas spotkać [emoji16]Uwielbiam taka bezposredniosc
Moje ulubioneZobacz załącznik 871874
No i mam :3 najchętniej to bym zjadła 3 takie paczki, ale nie chce robić znowu zębom krzywdy skoro ledwo co 3 robiłam w przeciągu 2 tyg [emoji4][emoji28]