reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu :(

To dobra waga :) najważniejsze, ze pod opieka jesteś dobra ;) będzie wszystko dobrze na pewno, dawaj znać na bieżąco co u was

reklama
No i są naklejki na ścianę, kusi mnie żeby chociaż 2 nakleić, ale wiem, że mojemu byłoby przykro, wiec jutro to przed południem wspólnie zrobimy [emoji5] kosztowały tylko 35 zł na Allegro i są różne kolory i wzory także polecam
IMG_0509.JPG

Załączniki

• IMG_0509.JPG
    IMG_0509.JPG
    258,3 KB · Wyświetleń: 343
Ja dzisiaj byłam z mężem w szpitalu. Ma problem z kolanem. Przed świętami Bożego Narodzenia był operowany, ale znowu kolano boli. Wysłałam go do innego ortopedy i stwierdził, że nie jest dobrze. Po rezonansie też nie ma dobrych wiadomości. Dzisiaj zrobili mu punkcję i pobrali krew. Jutro mamy się zgłosić do tego szpitala, w którym chce rodzic. Może przy okazji zajdziemy na porodówkę. Może dowiem się tam jeszcze coś ciekawego.

A tak w ogóle znalazłam swoją książeczkę ciąży!!!!! Moja córka skitrala w swoim pokoju . Ale dzięki temu szukaniu mam wysprzątane wszystkie szafki, odsunięte meble i wszystko wymyte ☺️.

M
Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu :(
Magnez duzo pomoze ;) i dobrze ze sterydki ;) tez tak mialam ,tyle ze szyjke mam miekka bardzo i ma 1.5cm,rozwarcie 1 cm ;) bedzie dobrze :* ktory masz tydz?

reklama
Do góry