reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu :(

To dobra waga :) najważniejsze, ze pod opieka jesteś dobra ;) będzie wszystko dobrze na pewno, dawaj znać na bieżąco co u was

reklama
No i są naklejki na ścianę, kusi mnie żeby chociaż 2 nakleić, ale wiem, że mojemu byłoby przykro, wiec jutro to przed południem wspólnie zrobimy [emoji5] kosztowały tylko 35 zł na Allegro i są różne kolory i wzory także polecam
IMG_0509.JPG

Załączniki

• IMG_0509.JPG
    IMG_0509.JPG
    258,3 KB · Wyświetleń: 346
Ja dzisiaj byłam z mężem w szpitalu. Ma problem z kolanem. Przed świętami Bożego Narodzenia był operowany, ale znowu kolano boli. Wysłałam go do innego ortopedy i stwierdził, że nie jest dobrze. Po rezonansie też nie ma dobrych wiadomości. Dzisiaj zrobili mu punkcję i pobrali krew. Jutro mamy się zgłosić do tego szpitala, w którym chce rodzic. Może przy okazji zajdziemy na porodówkę. Może dowiem się tam jeszcze coś ciekawego.

A tak w ogóle znalazłam swoją książeczkę ciąży!!!!! Moja córka skitrala w swoim pokoju . Ale dzięki temu szukaniu mam wysprzątane wszystkie szafki, odsunięte meble i wszystko wymyte ☺️.

M
Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu :(
Magnez duzo pomoze ;) i dobrze ze sterydki ;) tez tak mialam ,tyle ze szyjke mam miekka bardzo i ma 1.5cm,rozwarcie 1 cm ;) bedzie dobrze :* ktory masz tydz?

reklama
Do góry