reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mialam ktg ,bo mowilam pielegniarce i byl jeden mega wielki skurcz zapisanytaki do 70... reszta 20-35 ,moze sie cos szykuje ? Co mowicie?

Ooo nie wiedziałam o takim, a uwielbiam ten z kina :D gdzie on w lidlu leży?
U nas jest przy chipsach na przeciw wody
Screenshot_2018-06-24-15-43-45-340_com.miui.gallery.png

Jak na szpital to dobrze wygląda!

Załączniki

• Screenshot_2018-06-24-15-43-45-340_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-06-24-15-43-45-340_com.miui.gallery.png
    234,1 KB · Wyświetleń: 385
reklama
KatiNails co Ci powiedział lek. Na twoje skoki tętna? Nie daje rady was na bierzaco czytać taką produkcja postów ze nie wyrabiam.
Ogólnie spoko. Bo tych skoków po120-130 nie było dużo i przede wszystkim nie były długotrwałe. Najprawdopodobniej to przez moją anemie. Jutro mam mieć zakładanego holtera EKG. Ale do leków też nie bardzo się kwalifikuje bo mam niskie ciśnienie. A leki obniżające tętno też jeszcze dodatkowo obniżają ciśnienie.
Kardiolog tak na prawdę nie widzi nic niepokojącego. Holter jest po prostu już dla pewności tylko.

Do góry