Ewka to masz super obiad mój był obrzydliwy jakby z resztek fuj ja jeszcze cukrzyca musiałam sama się żywic bo diety cukrzycowej to oni nie przestrzegają 3 posiłki główne i se radz ale byłam przygotowana
reklama
Iga0071
Fanka BB :)
Obiadek niczego sobie 2 Dania nawet smacznego
E
Ewka34
Gość
Mialam ktg ,bo mowilam pielegniarce i byl jeden mega wielki skurcz zapisanytaki do 70... reszta 20-35 ,moze sie cos szykuje ? Co mowicie?
miloscwczasachpopkultury
My już po obiadku, pożegnaliśmy się ze wszystkimi i w trasę. Mamy 425 km do domku także na 20:20 pokazuje, że byśmy byli, ale wiadomo z 2 przystanki to tak 21 będziemy
Bajunia
Ile trwa takie ktg bo już nie pamiętam? 15 min? Pewnie Ci jeszcze dzisiaj powtórzą. Ciekawe czy już powoli się coś zaczyna..Mialam ktg ,bo mowilam pielegniarce i byl jeden mega wielki skurcz zapisanytaki do 70... reszta 20-35 ,moze sie cos szykuje ? Co mowicie?
Nie głaszcz brzuszka żeby nie wzmagać skurczy ☺
E
Ewka34
Gość
Nie glaszcze, mialam 30 minut ktg terazIle trwa takie ktg bo już nie pamiętam? 15 min? Pewnie Ci jeszcze dzisiaj powtórzą. Ciekawe czy już powoli się coś zaczyna..
Nie głaszcz brzuszka żeby nie wzmagać skurczy ☺
Ankan
U nas jest przy chipsach na przeciw wodyOoo nie wiedziałam o takim, a uwielbiam ten z kina gdzie on w lidlu leży?
Jak na szpital to dobrze wygląda!
Załączniki
Paulana
Mialam ktg ,bo mowilam pielegniarce i byl jeden mega wielki skurcz zapisanytaki do 70... reszta 20-35 ,moze sie cos szykuje ? Co mowicie?
Ja się nie wypowiem bo nie rodziłam. Ty masz już doświadczenie co ci przeczucie mówi?
reklama
Ogólnie spoko. Bo tych skoków po120-130 nie było dużo i przede wszystkim nie były długotrwałe. Najprawdopodobniej to przez moją anemie. Jutro mam mieć zakładanego holtera EKG. Ale do leków też nie bardzo się kwalifikuje bo mam niskie ciśnienie. A leki obniżające tętno też jeszcze dodatkowo obniżają ciśnienie.KatiNails co Ci powiedział lek. Na twoje skoki tętna? Nie daje rady was na bierzaco czytać taką produkcja postów ze nie wyrabiam.
Kardiolog tak na prawdę nie widzi nic niepokojącego. Holter jest po prostu już dla pewności tylko.